De Meest Brandende Vragen Over Internet Marketing & Geld Verdienen Online Beantwoord

Thu, Mar 24, 2011

Internet Marketing


Bekijk De Video Hieronder Voor De Herhaling Van Dit Webinar

Vond Je Dit Cool?
Plaats Hieronder Jouw Opmerkingen Over Dit Webinar

25 Responses to “De Meest Brandende Vragen Over Internet Marketing & Geld Verdienen Online Beantwoord”

 1. Bert Tijhoff Says:

  Dank Casper,

  Weer veel zeer waardevolle zaken geleerd, waarvan een paar direct ingepast gaan worden. Gelijk weer nieuwe ideeën op gedaan.

  Zeer waardevol!

  Plezier,
  Bert

 2. Hans Says:

  Was weer inspirerend zoals van ouds.
  Bedankt voor het delen van je info.
  Was wel erg veel info maar gelukkig krijgen we de opnames nog ;-)

  Hans

 3. Roel Says:

  het was geweldig
  gr Roel

 4. Erwin Says:

  Zeker weten heel waardevol deze uurtjes Bedankt!

  Groet Erwin

 5. soufyan Says:

  Zeer interessant Casper!

 6. Erwin Says:

  Hoi Casper,

  hoe regel ik affiliates voor mn webshop. Paypro voor een ebook begrijp ik maar voor alle losse producten?

 7. Bert Tijhoff Says:

  Bedankt voor de 6 c’s Casper Camps hoort er natuurlijk ook bij! (= leren!)

  Plezier,

  Bert

 8. Michiel Andreae Says:

  Beste Stefaan,
  Ja dat is al beantwoord. Bekijk later de opnames nog eens voor het antwoord ;)
  Groeten,
  Michiel

 9. Stefaan Says:

  Hallo, ben net pas online, kon wegens omstandigheden niet eerder. Hoop dat ik mijn vraag niet heb gemist!?

  Stefaan

 10. Michiel Andreae Says:

  Hoi Eduard,

  Ik zie dit niet. Welke browser gebruik je? Is je internet snel genoeg?
  Als er iemand iets anders online zit te doen (Skypen, downloaden, gamen) dan trekt dat veel bandbreedte.

  Laat even weten of je het hiermee op kunt lossen ;)
  ====> Hebben andere mensen ook dit probleem <====

  Groeten,
  Michiel

 11. eduard Says:

  Hi Casper,
  Klopt het dat de verbinding erg ’schokkerig’ overkomt?
  Thx
  Eduard

 12. soufyan Says:

  Heey casper,
  Ik ben pas 16 en ben pas begonnen met internet marketing ( 3 maanden) enig idee hoe je geld kunt verdienen met 0 euro en geen mooie website?

  Bedankt Casper, volg je al een tijdje keep up the good work.

 13. Bert Tijhoff Says:

  Yes, het is toch gelukt om op tijd aanwezig te zijn. Ik heb er zin in.
  Bert Tijhoff

 14. Carola Says:

  Hoe kan ik er voor zorgen dat de mensen ook daadwerkelijk iets kopen ipv dat ze bij het winkel wagentje afhaken…

 15. Robert Says:

  hey Casper,

  m’n ebook is klaar en salespage en mails zijn geschreven.
  raad jij aan om meteen een volwaardige websiteop te zetten of alleen een salepage evt met blog voor de tijd dat ik nog maar één product heb.

  groetjes,
  Robert

 16. Saskia Says:

  Beste Casper,

  Ben sinds de seminar in oktober druk bezig met mijn OMM KIt.
  Hetgeen waar ik het meeste tegenaan loop is het maken van de producten en dat alles lowbudget moet, omdat er juist tekort is aan geld. Dus het opbouwen van de warme lijst is lastig. Ook heb ik al 2 bedrijven waardoor tijd nu (nog) een probleem is.

  Ik ben zeer onzeker over mijn kennis, waardoor ik dit niet uit mijn mouw schud.
  IIk ben nu bezig met een membership voor 8 weken (2 mnd) ze betalen 1 maand en krijgen 4 modules, dan betalen ze de 2e maand met een super bonus en krijgen de 2e 4 weken. De training wordt met camtasia (video) en werkboek (pdf) gemaakt, maar ik vind het moeilijk om kwaliteit neer te zetten als resultaat van mijn onzekerheid. De cursus komt online met beveiligde toegang.

  Mijn vragen:

  1. snel opbouwen (grote) warme lijst, maar wel lowbudget (als dit mogelijk is, haha!)
  2. Heel veel tips voor het maken van producten en hoe zet je je kennis (soms niet compleet) om in een KWALITATIEF product, wanneer is het waardevol om voor te betalen.
  3. Als er geïnvesteerd moet worden wat eerst en in welke orde moet ik dan denken. Ben bang om iets te ondernemen uit angst dat de kosten snel hoog oplopen.

  Ik hoop dat dit duidelijk is en dat je me vanavond wat verder kan helpen,

  Alvast bedankt,

  Saskia

 17. vanhooren bart Says:

  Hallo Casper,

  Ben reeds enkel weken als affiliate produkten van paypro aan het promoten.
  Bij een bepaald produkt heb ik enorm vele backlinks al gemaakt naar mijn site (de site tekst is volledige copie van de verkoopsite) enkel de betaalknop linkt naar deze verkoopsite.waardoor ik als affiliate eigen mijn deel van de winst op zou moeten krijgen. In google ben ik bij verschillende keywoord al op de eerste pagina zichtbaar en krijg eigenlijk ook al heel wat bezoekers. die ook op de betaalknop drukken maar heb tot op heden daarmee nog niets verdiend ? Heb deze week een cursus gevolgd en daar werd verteld dat men aan cookies dropping kan doen ,wat eigenlijk verboden is. zou dit de reden zijn dat ik geen verkopen realiseer ? hoe kan ik dit voorkomen ? Met cookies dropping bedoel ik dat men betaald om een poppup te verkrijgen bij bepaalde keywoorden en/of bij het intikken van veel gezochte en bekeken pagina’s
  waardoor hun cookie voorrang krijgt en ik mijn winst voorbij zie gaan.
  Daar ik echter nog niet over een goed produkt beschik dat ik dat dit een goede oplossing zou zijn daar ik bij het maken van websites geen problemen heb.

 18. Stefaan Says:

  Hallo Casper,

  Ik volg je e-mails al geruime tijd en geniet van de niet aflatende energie waarmee je jezelf en je producten promoot.
  Ikzelf ben buschauffeur met een gezin, altijd te weinig geld. Zou graag wat ruimer bij kas zitten. Maar dat probleem aanpakken door mij puur op geld te richten blijft me op de een of andere manier tegen de borst stuiten. Ik heb daar gewoon weerstand tegen, terwijl ik tegelijkertijd bewondering heb voor hoe jij dat aanpakt. Wat heb ik mensen nou te bieden bijvoorbeeld, waar ik financieel beter van wordt. Ik ben ooit enthousiast gestopt met roken, zou daar misschien een e-bookje over kunnen schrijven, maar ja, er is al zoveel op dat gebied verkrijgbaar. Een andere is: wat wordt de maatschappij er beter van als ik zoveel mogelijk geld ga verdienen. Er is al zoveel uitbuiting misleiding enz. op de wereld.

  Kortom: hoe overwin ik mijn weerstand tegen het puur op geld gericht zijn?

 19. Carola Says:

  Beste Casper,

  Zelf heb ik sinds 01-07-2010 een website in spirituele artikelen, nu sinds een ander halve maand wordt ik heel goed door Google gevonden en sta met veel producten op de 1st pagina, maar de site wordt vrij weinig bezocht ook wat een uitwerking heeft dat er ook weinig orders zijn zo’n 2 per maand.En ik promoot me helemaal suf op de social media’s,pas regelmatig de site aan,advertenties plaats ik. Mijn vraag aan jouw dan ook hoe kan dat? En hoe kan ik zorgen dat de evt. klanten niet afhaken bij het winkel mandje.

  Hoop hier een antwoord op te krijgen. Kan vanavond er helaas niet bij zijn, toch zou ik het er fijn vinden als er duidelijkheid komt.

  Groetjes,

  Carola Remmelts.

  CSMSpirit

 20. Marco Says:

  Casper,

  Het wordt de eerste keer dat ik je live ga meemaken en ik kijk er naar uit.
  Mijn vraag is deze:

  Wanneer je je business wilt opzetten vanuit het niets, met niets (qua geld) waar kan je dan het beste mee beginnen.

  Alvast bedankt voor je antwoord


Leave a Reply