Een eBook Schrijven Is Het ‘Stomste’ Wat Je Kunt Doen…

Sat, Feb 19, 2011

Internet Marketing

Bekijk onderstaande video

Countdown Teller Site
Klik op deze link en download het ZIP-bestand met daarin de simpele maar doeltreffende Membership HTML pagina’s

Vond je deze post cool en heb je er iets aan gehad, laat dan even een berichtje hieronder achter. Ik vind het super om feedback te krijgen! Oh ja, en als je wil mag je het natuurljik altijd via Twitter en Facebook versturen. Bedankt voor je tijd!

Spreek je later,

Casper

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER DE
“3 MAGISCHE GELD VERDIEN METHODES”
[SECRET TRAINING VIDEO]

36 Responses to “Een eBook Schrijven Is Het ‘Stomste’ Wat Je Kunt Doen…”

 1. Frans Says:

  Hallo Casper ik heb je filmpje bekeken en het was weer erg duidelijk.
  Maar voor mij is het makkelijker om een Ebook te maken dan filmen.
  Bij filmen heb ik erg veel dingen bij nodig om alles duidelijk uit te leggen.Wat ik wel wil doen om filmjes erbij te maken,maar dan moet ik eerst een nieuwe filmcamera kopen want die is gestolen door een inbraak bij ons thuis en daar zijn we nog stuk van.Maar een ding mag je weten ik moet er niet achterkomen wie ze zijn want dan zijn ze voor mij.
  Maar goed ik ben er mee bezig maar het vlot nu even niet.
  groetjes Frans en tot horens

 2. bart roelofs Says:

  hallo casper,

  ik heb nog een mooie techniek uit deze video kunnen halen, ik heb er veel van geleerd. ik ging inderdaad eens terug kijken en vond inderdaad 3 projecten waarmee ik begonnen ben en nooit heb afgemaakt. en die heb ik ook daadwerkelijk verwijderd, omdat een video veel sneller gaat. ook die techniek met dat beveiligen, met die cijfer-letter codes was erg handig, ik ben webdesigner, dus bedankt daarvoor.

  maar nu heb ik nog een vraagje. ik maak soms wel eens een website zonder meta-taggs en toch vind ik hem dan op google. hoe zit dat dan met een website waar de video of de download link opstaat? die zou je dus kunnen beveiligen met dat wachtwoord wat jij deed. maar dat was alleen om de hoofdpagina. ik zou dat (als ik jouw was) alleen op de video’s doen. dan zien mensen: o, ik snap de website, dus ik hoef niet bang te zijn dat het moeilijk is om het te bekijken, dat kun je sneller verwachten bij oudere mensen. maar zou je me kunnen mailen hoe je je beveiligd tegen die zoekmachines?

  groeten bart roelofs (15 jaar)

  e-mail: bartroelofsschaijk@gmail.com

  P.s omdat ik pas 15 ben weet ik ook niet hoe ik voor mezelf moet beginnen, mijn moeder wil mij niet inschrijven bij kvk ivm kinderbijslag. als iemand hier een gepaste oplossing voor heeft, ik hoor het graag, mail me dan maar.

 3. Mark van Leeuwenstijn Says:

  Je hebt idd gelijk. Typen kost echt enorm veel tijd. Veel te veel tijd! Goede info. Heb nu al een idee…

  Thanx

  Mark

 4. Veerle De Brabander Says:

  Hallo Casper

  Bedankt voor de waardevolle informatie en nuttige tips. Zal ik zeker toepassen in de toekomst!

  Groetjes Veerle

 5. Eduard Says:

  Lekker weer! Goeie info! Nu nog een niche… Thx!

 6. Hans Says:

  hoi Casper!
  Super goeie tips! Bedankt voor de heldere uitleg.

  Nu ben ik al een tijdje bezig dit op te zetten, en jawel hoor het gaat over papegaaien natuurlijk! Ik loop echter vast op de techniek. Een video’tje zetten op youtube of een andere gratis video site is easy, maar met een afgeschermde site ben je er dus niet. Je moet natuurlijk wel zorgen dat ze niet massaal je filmpjes op youtube gratis gaan zitten te beloeren. Amazon is gruwelijk ingewikkelt vind ik dat loop ik maar uit te stellen…heb je daar nog een goede tip voor?
  groetjes Hans

  [opmerking Casper: Hoi Hans, dank voor je bericht. Amazon is inderdaad een 'pain in the butt' om het zo maar even uit te drukken. Maar EZS3 helpt enorm. Dat is als het ware een schil (een User Interface) die het uploaden, beheren en creëren van video's bij Amazon (werkt dus met elkaar samen via een koppeling) een fluitje van een cent maakt. Dus klik hier voor meer info inzake eZs3]

 7. Brigitte Says:

  Hoi Casper,

  De essentie van jouw verhaal is natuurlijk volkomen duidelijk.
  Altijd enorm waardevol en welkom, dit soort adviezen!

  Had zoiets zelf eigenlijk ook al bedacht hoor moet ik bekennen…een en ander aan te passen aan mijn eigen mogelijkheden ook!

  In ieder geval enorm bedankt en we staan natuurlijk altijd weer open voor al jouw superieure tips!

  En geniet lekker op dat fantastische Curacao!

  Groetjes, Brigitte

 8. Alex Loos Says:

  Hallo casper,

  Zeer doeltreffende video. Een ebook schrijven kost inderdaad veel tijd, en waarom zou je niet meteen beginnen met geld te verdienen door gefaseerd stukken kennis te delen. Geeft meteen een stok achter de deur om door te zetten!

 9. willian Says:

  goeie video

  ga zo door :)

 10. Errol Says:

  Goed gedaan Casper. Die is bruikbaar voor mn cursussensite. Laters.

 11. rob Says:

  hallo Casper ,deze info neem ik graag mede in mijn data bank en ga snel een video uitwerken met camtasia studio en ga deze dan online zetten
  hartelijk dank
  Mvg
  Rob

 12. Ton Heerding Says:

  Hoi Casper,

  Dit is een goep plan voor mijn niche ‘Lichaamswerk’ en mijn onderwerp ‘Burn out’!
  Ik kan dan direct ook mijn E-books promoten, 2 flies in one slep!

  Thanks!

  Groet,

  ton Heerding
  http://www.xzelfbwustzijn.nl

 13. Nicole Rutten Says:

  Hallo Cas,

  Wat leuk om je weer eens te zien, en met een super-tool mag ik wel zeggen.
  Ik ben 1 van diegene die wel een e- book heeft geschreven en nu aan het vertalen ben in het Spaans en Engels, een e- book van ongeveer 130 pagina’s zelfs met ect goeie tips en trucs, maar ik verkoop niet.
  Deze manier lijkt me een super manier om erbij te doen, kan men kiezen misschien, dwz als men gezond wil zijn en/ of blijven, haha
  Nogmaals wel een hele goeie Tip van jou, ik hoop dat mijn technische kwaliteiten toereikend zijn om het voor elkaar te boxen. Dank je wel.

  lieve groetjes

  Nicole

 14. Fedor de Bock Says:

  Hallo Casper,
  Je geeft hier weer een prima top tip weg. Videos zijn inderdaad makkelijker te maken dan ebooks schrijven. Mensen kijken ook liever naar videos, en met zo’n membership kunnen ze de waardevolle informatie steeds weer terugkijken. Bedankt!

  PS: helemaal geweldig om je nieuwe lekker warme werkomgving te zien.

  groetjes, Fedor de Bock

 15. Frank Edens Says:

  “The money is in the list”, en dat is al jaren zo :)

  Frank

 16. Filip Loobuyck Says:

  Hallo Casper,
  tof om je nog eens te horen. Het systeem die je voorlegt ziet er heel erg simpel uit.
  Ik ga dit even toepassen op mijn huidige business “Traditionele Thaise massage”die niet van de grond komt. Hoop op succes nu!! Volgens Michiel is mijn probleem slechts 1 backlink. Heb jij een idee om backlinks bij te creëren? Want de normale weg zoals je in je cursus hebt uitgelegd werkt niet meer. Geen reacties. Groeten Filip

 17. Gwen Says:

  Hey Casper, leuk weer wat waarde volle info en zeker dat kant en klare website gegeven.

  Inspirerend!
  Groetjes uit den Belgique
  Gwen

 18. johan vergeer Says:

  Hoi Casper,

  Super video met weer veel waardevolle tips.
  Heel erg bedankt.

  Johan

 19. Davy Says:

  Goede informatie die ik zeker in de toekomst zal toepassen!

  Bedankt om dit te delen.

 20. willem Says:

  ik vond het wel weer een goeie video met leuke tipsgr willem


Leave a Reply