Google & Twitter - Twee Handen Op Eén Buik …

Sun, Jul 11, 2010

Internet Marketing

Aankomende Verandering Bij Google… ??

[Check de video hieronder, maar lees eerst onderstaand bericht!]

Vandaag was ik weer eens even wat een het klooien online…

Ja ik weet het, het is zondag, en voor de meesten een vrije dag. Maar ja, voor mij is het zo’n beetje iedere dag zondag, dus dat maakt de zondag ‘itself’ weer een gewone dag (snap je het nog?)

Anyway, ik heb iets ontdekt bij Google waarvan ik vrijwel zeker weet dat je het nog niet kent…

Net zoals ik in begin januari waarschijnlijk de eerste was die de Google Wonder Wheel aan je introduceerde, denk ik dat dit je ook weer voordeel op zal leveren wanneer je er tactvol mee omgaat… (zie link onderaan dit bericht voor een gratis trainingsvideo over hoe jij het Google Wonder Wheel in je voordeel kunt laten werken).

Waarom Geef Ik Deze Tip Weg?

Reden 1: omdat het goed is voor mijn karma
Reden 2: omdat ik denk dat als ik je gratis waardevolle informatie geef waarmee je makkelijker, meer geld verdient, je vanzelf ooit een keer mijn producten zult kopen (en zo is het cirkeltje weer rond…)

Wat Gaat Er Veranderen Bij Google?

Ik voorspel dat Google binnenkort in de Nederlandse Zoekresultaten Pagina (let op: dat is dus een andere page/weergave in relatie tot de Engelse (US) versie) vrijwel bovenaan en STANDAARD de ‘Meest Recente Resultaten’ zal weergeven. In onderstaande video laat ik je precies zien wat ik daarmee bedoel.

Waarom Is Dat Belangrijk Voor Jou?

Omdat als je daar slim mee omgaat je hierdoor zonder al te veel moeite een hoop, extra en gratis geïnteresseerde bezoekers naar je toe kunt trekken.

Een en ander is perfect op te zetten met je Twitter account. Zoals je ontdekt in de video.

Je kunt door slim je Twitter Account in te zetten direct inspelen op al die massa’s zoekende mensen.

Misschien is het nu (zondag 11 juli, 2010) nog niet direct in de bovenste resultaten weergegeven. Maar ik voorspel je dat het niet lang meer zal duren.

Dus maak er nu al een gewoonte van om eens in de zoveel tijd wat keywords die voor jouw business belangrijk zijn op een natuurlijke manier te versprinkelen door jouw Twitter berichtjes. Zodat wanneer de ‘Meest Recente Resultaten’ wél standaard bovenaan worden weergegeven, dit voor jou een gewoonte is, en jij dus vrolijk met jouw berichtjes in de top van de organische zoekresultaten staat.

Wat Levert Het Je Op?

Goeie vraag! Wat is het resultaat?

Dadelijk wanneer de ‘Meest Recente Resultaten’ dus wél standaard bovenaan komen te staan (en we zien in de video dat Twitter hier een belangrijk onderdeel van uit maakt) zien geïnteresseerden jouw Twitbericht bovenaan (top-5) van Google staan. Sommigen klikken op dat bericht en komen ofwel op jouw Twitter pagina terecht, of ze klikken direct vanuit de zoekresultaten door naar je blog, leadcapture page of welke directe link je ook in jouw Twitter berichtje hebt opgenomen. Vervolgens weet je inmiddels wat je moet doen: hen van toegevoegde waarde voorzien en beginnen met het opbouwen van een relatie met een wederzijds voordeel als resultaat!

Zo, ik ga nog even een beetje chillen bij het zwembad voordat zo meteen de WK finale Nederland-Spanje van start gaat, per slot van rekening is het toch zondag… Veel plezier met het bekijken van de video en de wedstrijd strakjes!

Groet,
Casper

PS - Oh ja, indien jij deze video-tip cool vind en er iets aan hebt, vind ik het cool als je dat hieronder even laat weten door een post te plaatsen. Thanks!

Hier de link naar de video over het Google Wonder Wheel

.

20 Responses to “Google & Twitter - Twee Handen Op Eén Buik …”

 1. Jan-Willem Says:

  Hoi Casper,

  Thx voor deze rock tip, ga zeker gebruik van maken.

  greetz,

  Jan-Willem

 2. Ryan Says:

  HE HE Casper,

  JWZ = Je Weet Zelluf*

  ” gedeelde kennis is exponentiële kennis”

  Mvg,

  Ryan

 3. Steven Says:

  Hi Casper,

  Zeer interessante informatie. Dank je om dit te delen.

  groeten, Steven

 4. arthur selderbeek Says:

  super casper.
  voor het eerst in het bestaan van internet sta ik mijn mijn ding bovenaan in google.
  feetje

 5. Marcel Says:

  Fantastisch Casper!
  Ik ben nu overtuigd om een twitter account aan te maken!

  Groet, Marcel

 6. Adio Says:

  Bedankt Casper
  Ik ben niet op twitter maar in de toekomst ga ik het zeker doen!!

  Groet, Adio

 7. Tom Says:

  Een mega goeie tip Casper!!!

  Fijne dag
  Groeten Tom

 8. Remco Brom Says:

  Klasse Casper,

  Geweldige tip! super man…

 9. Martin Bol Says:

  Zo, al gebeurd.

  Belangrijkste gedaan, heb een account, later mooi maken..
  Nu kan ik je direct volgen….

  Dadelijk word ik gevolgd….is nieuw…maar ben wel enthousiast..

  Martin Bol

 10. Martin Bol Says:

  Dank je wel, Casper

  Of ik nu wel of niet moet gaan twitteren is nu dus beantwoord.
  Ga direct een account aanmaken.

  Ga je me volgen?

  Martin Bol

 11. Stanley West Says:

  Goede info! Het lijkt er op dat dit het spel compleet veranderd!

  Groeten,
  Stanley

 12. Nicole Rutten Says:

  Hey Casper,

  dank je wel, tot nu toe had ik nog niet eens twitter, maar is belangrijk zie ik, een hele goeie

  groetjes
  Nicole

 13. Tom Zoethout Says:

  Twitter gaat razendsnel. Als je een blogsite hebt van Wordspress kun je er ook voor zorgen dat je bericht direct wordt geplaatst naar Google.
  Dit is een leuke toevoeging. Thanks for sharing!

  Groet,
  Tom

  [Hey Tom, en jij weer bedankt voor jouw aanvulling!! Toppie!!]

 14. hans Says:

  goede vondst, kan het zijn dat die twitter bericht dan ook maar een paar seconden in google zichtbaar blijven?

  heb het gestest en als ik na een 30 min. nog eens hetzelfde zoek, zijn ze onvindbaar via meest recent……..

  groetjes,
  Hans

 15. Ilan van de Velde Says:

  Hoi Casper,

  Dit is zeker cool!

  Bedankt voor de tip.

  Groetjes,
  Ilan

 16. Lagoa Says:

  Casper,

  Nuttige en leuke tip.Ga vooral door met het melden van je “vondsten”.

  Groet Lagoa

 17. Veerle De Brabander Says:

  Heel interessant Casper

  Bedankt voor de tip!

  Groetjes Veerle

 18. lydia verblackt Says:

  Nou Casper heel nederland zit voor de tv naar nederland - spanje te kijken maar ik heb je heel interessante video bekeken. Bedankt voor deze zeer nuttige informatie. Ik ga het zeker gebruiken.
  groetjes Lydia

 19. Filip Loobuyck Says:

  Een heel interessante tip.
  Nog eens het bewijs dat
  je je klanten blijft ondersteunen
  met recente informatie.

  Heel erg bedankt,

  Filip

 20. Bert Tijhoff Says:

  Thanks Casper,

  Dit is een super tip. Ik ga dus zeker door met twitteren en nu nog beter op mijn keywords letten!

  Tot Tweets,
  Bert Tijhoff


Leave a Reply