Internet Marketing Workshop

Tue, Sep 15, 2009

Internet Marketing

Internet Marketing Workshop

Van vrijdag 11 t/m zondag 13 september was het alweer tijd voor de 4e Internet Marketing workshop van 2009 (tevens de laatste).

Hieronder een greep uit de onderwerpen die behandeld werden:

 • Het GROTE geheim tussen succesvolle en onsuccesvolle mensen (ondanks dat beide groepen dezelfde ideeën en technieken krijgen is er 1 reden waarom de ene groep wel succes heeft en de andere groep niet…)
 • Hoe je met slechts 4 sales per dag een hele hoop geld gaat verdienen (combinatie van downsells, upsells, crosssells, de bekende ‘B.M.Z.’ en natuurlijk het P.I.M. zijn hierbij doorslaggevend)

E-mailmarketing & Optin pages

 • Verbeteren van emails
 • Implementeren in de Autoresponder software
 • Speciale instellingen waarmee prospects automatisch op de klantlijst komen
 • Psychologische beïnvloedingstechnieken om de hersenen van jouw prospects te controleren voor het creëren van Vertrouwen & Verlangen

Adwords Implementatie

 • Instellen van campagnes, importeren van keywords en plaatsen van slimme advertenties
 • Nog niet eerder vertoonde resultaten en technieken om nog meer geld uit Google Adwords te halen
 • Aanzetten van campagnes >> er waren zelfs deelnemers die ditzelfde weekend al honderden bezoekers op hun site kregen (en vanwege knettergoed geschreven optin pages ook inschrijvingen op hun e-maillijsten)

Salespage & Producten Online Zetten

 • Technieken om je salespage te verfijnen en onweerstaanbaar te maken (remove ‘the excuses not to buy’)
 • Hoe je super eenvoudig en razendsnel zonder technische HTML-kennis of FTP-ellende je producten online zet
 • Hoe je in een handomdraai supersnel salespages (inderdaad >> meervoud!!) online zet

Organische Zoekmachine Optimalisatie (SEO) middels speciale software

LET OP!!! Niemand anders heeft deze speciaal ontwikkelde software. Het is NERGENS ANDERS TE KRIJGEN !!!**

**Een tijdje geleden heb ik de opdracht gegeven om speciale software te laten ontwikkelen. Deze software stelt IEDEREEN die een stuk tekst kan tikken in MS Word in staat om zonder technische kennis (zoals HTML en FTP) razendsnel webpagina’s te maken en online te zetten – letterlijk met 1 druk op de knop (ja ik weet het, er bestaat meer van dit soort software die dat doet… maar let even op…)

Want wat nog niet bestaat is:

Dat al jouw pagina’s automatisch gecheckt worden op vitale SEO punten aan de hand van de ‘Google SEO Code’ (dit is overigens iets anders dan de geheime Google Adwords Code).
Schrijf je een SEO pagina en voldoet deze niet aan de eisen om hoog in de zoekmachines te komen, dan gaan er allerlei ‘alarmbellen’ af en krijg je advies – in ‘Jip & Janneke Taal’- hoe dit op te lossen. Gewoonweg te makkelijk in gebruik (alhoewel de techniek, relaties en analyses op de achtergrond zeer complex zijn).

Waarom is dit zo bijzonder?

Welnu, iedereen kan nu in een handomdraai pagina’s bouwen die voldoen aan de eisen om hoog in de organische zoekmachine resultaten te verschijnen. In feite hoef jij dus niets te doen en regelt deze software automatisch VOOR JOU dat je pagina’s hoog in de zoekmachines verschijnen (geen black-hat SEO maar gewoon legaal zoals Google het graag ziet)

Resultaat?

Veel *heel veel* gratis verkeer.

Natuurlijk ga je niet zomaar pagina’s bouwen. Ook daar zijn de workshop deelnemers nu in getraind en kunnen ze haarfijn bepalen welke keywords wel of niet gebruikt gaan worden voor het gratis verkeer (en voor degene die denken dat ze weten wat het is… het is niet de bekende KEI…)

Natuurlijk is er nog veel meer behandeld, maar dat blijft geheim!!

Persoonlijk Actieplan

Iedereen heeft een op zijn/haar afgestemd plan voor actie gekregen. That’s right! Iedereen is naar huis gegaan met een overzicht dat ik persoonlijk gecontroleerd heb om zo de komende tijd in zijn/haar tempo gefocust en stap-voor-stap aan de slag te gaan en zijn/haar business verder uit te bouwen.

Een hoop LOL & FUN tussendoor…

Zoals velen inmiddels weten is het naast keihard werken altijd super gezellig en gaat er een hoop ENERGIE door de ruimte bij mijn workshops. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat – na een intense dag van 14,5 uur (!!!) werken – velen blijven hangen in de bar tot de vroege uurtjes…  Dat kan alleen maar als je dingen doet die leuk zijn, want dingen doen die leuk zijn kosten je geen energie maar geven je energie!!!

Speciale Mistery Guest

Op de laatste dag hebben we ruim 2 uur mogen luisteren en kijken naar de resultaten van een zeer succesvolle internet marketeer.

Hoe hij is uitgegroeid van niets tot iemand die nu zijn eigen werktijden bepaald, volledige tijdvrijheid en een dikke cashflow heeft – waarmee hij kan doen wat ‘ie wil wanneer ‘ie ‘t  wil.

Enkele van zijn geheimen en blunders zijn prijsgegeven:

 • Zo liet hij zien hoe 1 kleine aanpassing op zijn optin pagina voor 22,4% meer inschrijvingen (en 22% meer inschrijvingen aan de voorkant zijn 22% meer klanten aan de achterkant)
 • Maar ook hoe 1 kleine wijziging hem nu 33 duizend euro PER MAAND aan inkomen kost (that’s right een kleine misstap, die hem nu iedere maand 33 duizend euro minder oplevert…) – AUWWW! Maar wel zeer waardevol voor de deelnemers als tip om zo een hoop ellende te voorkomen!!

Bekijk hieronder de foto’s…

manuel en ben

Manuel & Ben

een ninja komt helpen

Een IM-ninja komt helpen

Casper

Casper legt uit

Hier wordt gewerkt!

Internet Marketing Workshop: Hier wordt gewerkt!

Leo gaat als een speer

Leo gaat als een speer

Hij gaat lekker...

Actie!!

Een IM-ninja in actie

Een IM-ninja komt helpen

Katja & Esther

Katja & Esther

Casper geeft opheldering

Casper geeft inzicht

Tim

Tim

IM-ninja Kay neemt het even over...

IM-ninja Kay neemt het even over...

8 Responses to “Internet Marketing Workshop”

 1. Osvaldo Pittman Says:

  Uitstekende cursus. Helder uitgelegd en zeer bruikbaar. Goede reader als naslagwerk. De cursus is interactief en geeft ook advies over je eigen website.

 2. Juan Says:

  Beste Casper,

  Ik was benieuwd of jullie nog die traingen geven?
  Het heeft me erg aangesproken en daarom zou ik het ook graag willen leren.

  Ik hoop dat ik wat te horen krijg via mail.

  Met vriendelijke groet
  Juan

  [opmerking Casper: Jazeker, Juan. We hebben er onlangs nog eentje gehad, het Internet Marketing Gold Class Seminar van 2 dagen]

 3. etienne Says:

  Geachte Heer
  ik vroeg me af als jullie nog die traingen geven
  voor mensen zoals mij die het willen leren en graag willen uitvoeren
  ik hoop dat ik wat te horen krijg via mail
  met vriendelijke groet
  Etienne

 4. Jolande Ijland Says:

  Ben benieuwd naar die software…
  Groeten, Jolande

 5. Henk van Dijk Says:

  Hoi Casper,
  Het was een intensief, maar zeer leerzame driedaagse.
  Zoals je weet kan ik enkele IM cursussen vergelijken.
  Mijn conclusie kan niet anders zijn dan:
  You’re the best!

  Thanks, and all the best,

  Henk van Dijk

 6. Marcel Dielissen Says:

  Hoi Casper,

  Een mooi verslag van wat een super weekend was! Ondanks de 14 uur per dag had ik (en ik denk vrijwel iedereen die de workshop volgde) erna nog energie te over om meer en meer info tot me te nemen en dit in de praktijk toe te passen.

  Ook het onverwachte bezoek van de mystery guest was erg interessant. Zéér waardevolle tips gekregen van iemand die snapt hoe het spelletje gespeeld moet worden. Ben uiteraard de afgelopen twee dagen weer net zo hard verder gegaan als tijdens de workshop. Dit moet helemaal goed komen!

  Groeten,

  Marcel Dielissen

  Dit gaat helemaal goedkomen

 7. SJON Says:

  GEACHTE HEER CAMPS GRAAG ZOU IK U UIT WILLEN NODIGE BIJ MIJ THUIS ZO DAT U ALLES WAT IK GRAAG ZOU WILLEN WETEN UITEEN KAN ZETTEN ZOU DAAR GEVOLG AAN WILLEN GEVEN ZO JA MAAK DAN EEN AFSPRAAK MET MIJ GROETJES SJON SANDERS UIT EINDHOVEN

 8. Michiel Andreae Says:

  Aan iedereen die op de workshop was:
  Heel veel succes met de opgebouwde of vers-gestartte businesses!


Leave a Reply