Listbuilding Masterclass & Groepscoaching

Thu, May 10, 2012

Internet Marketing

webinar-lbm

Laat hieronder je reactie achter

- wat vond je ervan?

- heb je wat geleerd?

- zou je het anderen aanbevelen?

22 Responses to “Listbuilding Masterclass & Groepscoaching”

 1. Petra de Ree Says:

  Zo wat heb ik veel geleerd van je, ik ben er elke dag mee bezig en vind het helemaal te gek. Ondanks dat dit voor mij allemaal nieuw is leg je het zo helder en duidelijk uit dat ook ik er mee aan de slag kan, echt super.

  Heb inmiddels mijn 1e lancering gedaan en wauw heb nog nooit binnen 3 dagen zoveel geld verdiend……F E E S T.

  Super bedankt en ik zou dit echt iedereen aanraden want het is leuk om te doen en je verdient er geld, vrijheid en meer tijd mee, wat wil je nog meer.

  Dank je Casper, ik ben FAN :-)

  Petra

 2. Anouk Says:

  Hey Casper,
  Het is alweer een paar weken geleden dat wij jouw laatste coachingsessie online hebben bijgewoond, maar ik ben je nog steeds niet vergeten hoor! In tegendeel! Nu gaan al die kwartjes stuk voor stuk vallen… klingelingeling! Hoor! Daar gaat er weer ééntje! Hahaha!!

  Nee, zonder dollen, ik vond het echt bijzonder waardevol. Had ik je vorig jaar maar gekend. Want toen was ik bezig met het bouwen van lijsten voor mijn nieuwsbrieven om mijn concept te promoten enzo.. maar je raad het al, het werd een fiasco! Nu zie ik dat ik toen aan het ‘beunhazen’ was en is mij nu helder wat ik ‘fout’ heb gedaan.

  Maar goed, het loopt zoals het moet lopen, want daardoor heb ik veel ervaring opgedaan hoe het vooral niet moet en hoe ik het beter moet doen. Die ga ik natuurlijk toepassen op mijn nieuwe bizz ;-)
  En dan ook nog alle ins and outs van een Marketing Meester die alle vaktermen en vakgerelateerde activiteiten in “klinkklare” taal weet te verwoorden, zodat het voor iedereen duidelijk en verstaanbaar wordt.
  Want ook in internetmarketingland zijn er veel “experts” die allemaal hetzelfde beweren, heb ik ontdekt. Maar Casper, jij hebt zo’n bijzondere gave en die ben ik zelden tot nooit tegengekomen en dat maakt jou de beste. Ik zal kort aangeven wat deze bijzondere gaven zijn:

  - Je snapt de waardevolle en succesvolle combinatie van videotraining online en live online coaching. Alle deelnemers kunnen voorafgaand aan de coachingsessie stap voor stap met jouw videotraining de verschillende onderdelen ‘uittesten’ of - voor de wat gevorderden onder ons - er direct mee ‘aan de slag’. Als er onduidelijkheden zijn of iets niet werkt, kun je dat tijdens de online sessie aangeven en worden de vragen en onduidelijkheden direct verholpen. Daarna kun je de filmpjes net zo vaak bekijken, totdat je het daadwerkelijk snapt. Echt zooooo fijn!

  - Jouw aandacht en geduld. Iedere keer heb ik mij verbaasd (in de positieve zin) over jouw oprechte belangstelling en aandacht voor je deelnemers. Alle reacties en vragen die ik had tijdens de coachingsessie, behandelde je met net zoveel enthousiasme en betrokkenheid. En dit terwijl je me helemaal niet kent! Maar daar was echt niets van te merken, alsof wij elkaar al tijden kennen (zonder te amicaal te zijn, want daar houd ik niet zo van!) Anyway, als deelnemer voelde ik mij echt serieus genomen en dat is niet overal zo.. helaas.

  - Jip en Janneke-taal. Goed communiceren is een vak apart. Vaak wordt het behoorlijk onderschat met name doordat iedereen altijd communiceert. Maar feitelijk betekent dit nog niet dat het altijd goed gaat. Want hoe vaak is er geen sprake van misverstanden, interpretatieverschillen, miscommunicatie, etc.? Goed communiceren is zo ontzettend belangrijk, maar is ook erg moeilijk en lastig en weinig mensen kunnen dat. En jij bent daar een van. Met oprechte bewondering heb ik dan ook naar al jouw trainingsvideo’s en coachingsessie geluisterd hoe jij in Jip & Janneke-taal de meest ingewikkelde thema’s en taaie stof weet te vertalen zodat het voor iedereen duidelijk en interessant is (zonder kinderachtig te zijn ;-)). Met een lachje, een grapje en een grolletje weet jij de sfeer erin te houden en mensen te boeien. RESPECT!

  Nu ga ik stoppen, want mijn Comment is al weer veel te lang geworden. Sorry…, maar ik houd niet van halfwerk. En als ik enthousiast ben over iets of iemand, wil ik ook graag aangeven waarom dat zo is. Dus nu weet je het.
  Casper dankjewel voor deze geweldige membership, ik kijk echt uit naar de volgende training. Want alles wordt lekker behapbaar bij jou!

  Thnx & Greetz!
  Anouk

 3. Nigel Says:

  Hoi Casper,
  Ik wist het niet! :(
  Aan de reacties te zien heb ik echt wat gemist..
  Waar kan ik me inschrijven (weer) op je nieuwsbrief??
  Alvast bedankt :)

  Groetjes Nigel

 4. Paul Says:

  Casper, je moet echt even wat minder volwaardige businesscases opnoemen, tussen neus en lippen door. MLM online in 3 minuten uileggen, hoe krijg je het voor elkaar.

  Ik vind het steeds irritanter worden dat er maar 24 uur in een dag zitten, omdat ik al die briljante plannen van je niet allemaal kan uitvoeren.

 5. jose Says:

  He casper,

  Waanzinnig bedankt voor de afgelopen 4 weken.
  Nooit gedacht dat ik het ooit zou gaan begrijpen of leuk zou gaan vinden maar ik durf voorzichtig te zeggen…. de wonderen zijn de wereld nog niet uit !!!!!
  Zelfs ik als digibeet ben enthousiast en kijk uit naar het vervolg….
  Voor iedereen die twijfelt of hij/zij zich nou wel of niet in moet schrijven kan ik zeggen DOEN daar ga je zeker geen spijt van krijgen.

  Thanks Casper je bent een Topper!!

 6. Riet Berghmans Says:

  Hey Casper,
  Ik heb de voorbije week volledig gewijd aan je trainingen en ben aan het repeteren want ik ben nog niet helemaal bij om mijn product in pitcher te brengen, maar je bent supper bedankt dat je het even over Herbalife hebt gehad er is wel een belletje gaan rinkelen.
  Ik ben ook even het verleden ingedoken en heb mij bij jou al ingeschreven sinds 29 september 2009 voor info over de training van het intermetmarketingsysteem. Ik heb de video over het PIM nog eens gevolgd en er worden dingen gezegd die je nu in deze Masterclass ook hebt gezegd. Toen was het CHINEES en te duur. Maar na deze infosessies begint het in mijn hoofd te draaien en kan ik aan het werk. Dank je, Casper, het heeft meer dan 2 jaar geduurd voor ik in je appel heb gebeten maar ik ben toch blij dat ik de Masterclass heb gevonlgd ondanks mijn argwanende twijfels in het begin. Nog iets extra ! Ik heb ook al je mails bewaard sinds sept 2009 en er zitten nog verschillende video’s op met info dus ik ga brainstormen

 7. Tom Says:

  Beste Casper,

  Superbedankt voor deze training over listbuilding. Wow wat een informatie heb ik gehad. Dit gaat mij zeker heel veel €€€€€ opleveren.

  Ben erg benieuwd wat je mij nog meer kan leren over internet marketing.
  Alles wat je mij vertelt hebt over het miljonairs model en hoe je daar geld mee kan verdienen online spreekt mij ook zeker aan. Ik wacht al in spanning af wat er allemaal gaat komen.

  Tom

 8. Heidy Says:

  Hoi Casper,

  Hartelijke dank voor alles. Listbuilding is een fijne en duidelijke training waar we veel aan hebben. De uitleg was prettig en zelfs voor een niet computer persoon (heb nog nooit zoveel met plezier achter de computer gezeten) duidelijk en overzichtelijk.
  De muntjes zijn gevallen(cashflow).

  Binnenkort ben ik ook online en zal je hier zeker van op de hoogte brengen.

  Nogmaals bedankt!
  Vriendelijke vrolijke groetjes,
  Heidy

 9. Tam&Mars Says:

  Hey Casper,

  Hopi Danki voor de onwijs waardevolle training/informatie!
  Je hebt ons weten te motiveren om meer dan een dozijn ‘assets’ te creëren, welke inmiddels automatisch € genereren. En de € zullen gaan stijgen door deze training, hiervan zijn we overtuigd!

  Wij willen iedereen deze training aanbevelen!

  Thnx!

 10. Gea Says:

  Casper! ik heb een geweldige en super leerzame coaching gehad en kan wel zeggen dat ik nu meer cusussen van je ga volgen!
  Jammer dat de 4 weken om zijn, en aan de andere kant ook niet want dan kan ik me volledig met de listbuilding bezig zijn.

  Oh ja! je uitleg is voor iedereen toegankelijk en duidelijk! TOPPIE!!

  Bedankt Casper en tot de volgende coaching!

 11. Karin Says:

  Hi Casper,
  Heel erg bedankt voor deze info. Heb de afgelopen 4 weken erughhh veel geleerd. Moet beginnen vanaf -0 en ben reuze blij dat ik deze heb mogen bijwonen. Ik zal de video’s nog vaak moeten nazien, maar dit was so far een geweldige ervaring alhoewel ik het nog niet allemaal begrijp;-)!
  Dank, dank, dank!!!!
  Gr. Karin

 12. Ben Says:

  He Cas bedankt voor de geweldige training en de extra’s. Het heeft me super op weg geholpen.

 13. Joël Says:

  Casper heel ergg bedankt voor deze trainingen betreft Listbuilding! Ik vond dit een superr toffe internet marketing training.

  Ik heb best veel geleerd, vooral over A/B splittesting en hoe je de beste conversies kunt behalen met o.a. Adwords en allerlei coole psychologische tactieken.

  Ik vond jouw trainingen echt diepgaand. Het goeie is dat het echt stap-voor-stap met zeer duidelijke uitleg werd gegeven.

  Ik zou dit zeker aan anderen willen aanbevelen. Je ontvangt echt veel meer dan wat je aan geld hebt besteden.

  P.S. Casper echt dankjewel voor je Bonussen, vooral die van Cashflow Quadrant, dankzij jou begrijp ik het nu helemaal. Rock on! (pasa dushi dia!)

 14. gerdina Says:

  Heb ontzettend veel geleerd afgelopen weken.
  Wist niets van het belang van lijsten bouwen, de diverse programmas en technieken etc etc
  ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld én dat ik ben gebleven.
  Ik dacht dat deze technieken niet voor mij waren, voor mijn werkzaamheden en mijn website.
  Je hebt mij helemaal om gekregen en dat ben ik niet zo snel

  dank je voor het delen

 15. Nancy Says:

  Hey Casper,

  Ondanks alle drukte (IM project waar ik mee bezig ben)

  Heb ik weer met volle teugen genoten,
  van het webinar van Casper Camps.

  Als je echt wat wilt leren.

  Ga gewoon naar Casper en schrijf je NU direct in!

  Zie rechtsboven

  Groetjes,

  Nancy

 16. Bert Says:

  Super die trainingen. Dit scheelt me weer dagen om zelf dingen uit te zoeken. Zitten echt goudentips tussen. Er worden weer heel veel geheimen onthuld!

  Thanks Cas!

  Plezier,
  Bert

 17. Anita Says:

  Eindelijk een totaalconcept! THX

 18. Claudia Says:

  Super webinar! Ik heb er weer veel van opgestoken!

 19. Mike Says:

  Cas,
  Dit was tot nu toe het meest waardevolle wat ik ooit heb meegemaakt.
  Je geeft duidelijke en supermakkelijke uitleg die echt iedereen begrijpt.

  Ik kan iedereen aanraden minstens 1 van jouw superinteressante cursussen te doen.

  je bent een KANJER !

 20. Hans Says:

  Ja dit was echt super leerzaam en geeft een enorme boost om weer lekker aan de slag te gaan online.

  thanks Casper!!


Leave a Reply