Millionaire Lifestyle & Samen Lunchen Op Curacao

Mon, Jun 20, 2011

Internet Marketing

Afgelopen woensdag, 15 juni om precies te zijn, ontving ik onderstaande Twitbericht…

babette-steven-lunchen2

Er cool (natuurlijk ook voor Babette & Steven dat de zaken zo goed gaan), maar ik bedoel zo’n uitnodiging! Dat slaan we dus niet af…

Welnu, ik kom net terug van een heerlijke lunch en een goed gesprek met met Babette en Steven. We hebben het over veel dingen gehad, en zo ook over de bekende “Millionaire Lifestyle” — en waarom dat veel eenvoudiger en sneller te bereiken is dan het het krijgen van een miljoen euro…

Hieronder de video!

Bovenstaande Video Gezien? Klik Dan Op Deze Link En Ontdek Wat De Mensen Die Niet Op Deze Pagina Geweest Zijn Nooit Zullen Weten …

Vond je deze vlotte tip leuk? Laat dan een reactie achter. Een vraag stellen mag natuurlijk ook…

4 Responses to “Millionaire Lifestyle & Samen Lunchen Op Curacao”

 1. Patrick Says:

  Ik wil ook wel lunchen in het buitenland, in het zonnetje. Het was super interessant om naar jouw video te kijken. Je geeft me altijd zoveel energie en positiviteit. Dank voor deze mooie post!

 2. diana Says:

  Beste Caspar

  Ik heb je info met heel veel belangstelling gelezen. Eigenlijk had ik al eerder van je gehoord, maar nu werd mijn interesse wederom gewekt door een folder die in de bus viel een dag of wat geleden.
  Het ging erom om op verschillende plaatsen die door jou zouden worden aangewezen een soort van advertentie te plaatsen.En dat daardoor een geldstroom op gang gebracht zou worden. Ik denk erover om met je mee te gaan doen. Nu zul jij waarschijnlijk zeggen waarom doe je het niet.
  Heel simpel ik heb de 50 euro niet die nodig zijn om te starten. Ik heb namelijk al 7 maanden totaal geen inkomen nergens van. De situatie word erg kritiek en ik weet niet meer verder.Verder heb ik zelfs de mogelijkheid niet meer om ergens het geld van iemand te lenen omdat de mensen mij al zo lang zijn aan het helpen.Tevens staat er een vordering van de gemeente van 107.879.00 euro die terug betaald zou moeten worden overigens niet terecht.De advocaat is in verweer. Maar in de tussentijd zit ik ermee en heb niets. Mijn vraag aan jou dus is: is het mogelijk om evt op een later tijdstip in te tekenen als ik het geld bij elkaar gesprokkeld heb? Eerste prioriteit voor mij is om in mijn huis te blijven en dat mijn gas en elektra niet wordt af gesloten.
  Het is een heel interessant aanbod wat je doet en zou heel graag wat willen verdienen zoals meer mensen natuurlijk.
  Ik hoop iets van je te vernemen.
  Vriendelijke groet DF Brouns

 3. johnny Says:

  Hola casper,

  Bedankt voor de leuke video.Het werkt motiverend en inspirerend!
  Blijf hiermee verder doen met eventueel tips voor de beginners.

  Groetjes

  johnny

 4. Errol Says:

  Wel bewolkt daar :-) Maar ook een leuk verhaal.


Leave a Reply