OMM Webinar

Tue, Jan 19, 2010

Internet Marketing

Op dinsdag 19 januari heb ik samen met Arjan een webinar gegeven over de te nemen stappen voor het opzetten van jouw eigen Online Money Machine (OMM).

Er waren best wat mensen online (ruim 1.500 unieke bezoekers…), voor de gein heb ik even een screenshot gemaakt van de Ustream metrics.

Dus:

 • Vinden Van Een Markt
 • Vinden Van Bijpassende Productideeën
 • Verkeer Genereren Via Adwords, SEO, Social Media (Web 2.0) & Affiliates
 • Vertrouwen & Verlangen Creëren Via E-mailmarketing
 • Verkopen


(afbeelding: Ustream Metrics opname OMM Webinar 19 januari)

[ik was vergeten de opname te starten, dus de eerste 20 minuten moet je missen. Lekker handig, ik weet het.  Heb toen ik daar achter kwam, snel de recording gestart en in mijn verhaal daarna de belangrijkste 'snippets' aan informatie uit de eerste 20 minuten verwerkt om zo toch de verloren informatie toch te delen, zodat je het minimale hoeft te missen]


(opname: OMM Webinar, tijdsduur 1:52:37)

Ik wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en toffe interactie!!

Het was echt te gek…

Wordt vervolgd…

Casper

-

464 Responses to “OMM Webinar”

 1. Jan-Willem Says:

  Hoi Casper!
  Mijn website is mede door jou goede tips helemaal gereed om sales te incasseren! Ik heb mijn website gisteren online gezet en meteen 3 Ebooks verkocht! Een goed begin lijkt me! Ik heb alleen nog wel 1 vraag. Ik gebruik Paypal als betaalsysteem, en wil dit zsm automatiseren (is nu nog manueel) Het mooiste zou zijn dat ik mijn klanten via een automatische mail een hyperlink kan sturen naar de beveiligde productenpage wanneer het bedrag is overgemaakt. Ik weet alleen niet hoe ik een hyperlink maak en hoe ik de productenpage beveilig. Ik heb begrepen dat veel mensen met dit probleem kampen. Wellicht zou je er zometeen aandacht aan kunnen schenken. Alvast hartelijk dank hiervoor!

  Groetjes JW

 2. dennis Says:

  ik zal er zeker zijn,eens kijken wat je ons voor handige tips kan meegeven,wheel van google is een hele handige tool trouwensm

 3. Albert huizeling Says:

  ik ben er zeker bij ik wil dit wel meemaken voorde eerste keer

 4. Yoshua Says:

  Hallo Casper,

  Ik volg ook al een tijdje jouw nieuwsbrieven op mijn andere mail en kan er zeker wat mee, alleen run ik nu al 2 maanden mijn website+ebook en toch heb ik nog maar 5 verkopen. Denk je dat mijn catogorie in de “stop er maar mee catogorie valt?”

  Ook vraag ik me dus af hoe ik van te voren kan inschatten hoeveel vraag er anar een product zal zijn en hoe je weet van te voren of het wel zin heeft om een bedrijf in een een onderwerp te starten.

  Groetjes

  Yoshua

 5. Kevin Says:

  Ik zal er ook zeker bijzijn.. ben benieuwd :)

 6. Jacob Says:

  Zit op het puntje van m’n stoel :)

 7. Mark Says:

  Mijn vraag is, welke betaalsystemen/produktsystemen gebruik je?
  Alleen die http://www.paypro.nl of nog anderen?

  En de 2e ik wil graag anoniem blijven, welke verdienmethodes zijn dan het meest geschikt? (zoals jij overal bekend bent, is niet mijn stijl.

  Alvast bedankt, maar lezers mogen ook reageren hoor ;-)

 8. Irena Says:

  Ik zal er bij zijn!

  Groetjes,

  Irena

 9. szymon Says:

  dag Casper , ik ben nogal kritisch maar ik kan niet ontkennen dat er logica vollop in uw lezingen zit , ik geloof ook in de kracht van internet mr ik denk dat het moeilijkst tevens ook het belangrijkst het product is dat men wil aanbieden , en daar blijft het vaag , want anders apen we alle apen na en dat is net het probleem
  toch bedankt voor uw lezingen en informatie
  en ik zal er zeker zijn vanavond , allé toch voor mijn computer
  gelukkig nieuwjaar voor u en uw gezin
  grts

 10. Annet Says:

  Ik zal er zijn

  Groet
  Annet

 11. Femke Says:

  I’ll be there!

 12. Bruno Says:

  Ik zal er bij zijn!

 13. Richard van Putten Says:

  Hoi Casper, ik ben erg benieuws naar wat jouw zo succesvol heeft gemaakt. Tot straks. Richard

 14. Ramin Says:

  hi casper,

  ik heb 3 vragen.

  1. Ik vraag me af hoe je in een moeilijke markt als hypotheek of detachering in top 5 kan komen op google. of het liefst zo snel en hoog mogelijk.

  2. hoe weet ik op welke pagina ik nu sta met een bepaalde keyword op google. kan ik het ergens volgen of ik vooruitgang heb?

  3. is het mogelijk om je oude video’s nog te bekijken ergens? die heb je helaas met oude nieuw eraf gehaald. ik zou echt op prijs stellen als ik die kan zien…

  Ik wil je alsnog voor alles bedanken !! jij bent top !!

 15. Gerard Says:

  Ben er zeker bij, mijn e-book is bijna klaar en wil graag weten wat de volgende stap moet zijn. Mijn e-book heeft 5 miljoen potentiele klanten, alleen al in Nederland, wel te verstaan! Kun je nagaan als je het over de grenzen brengt, ik ben erg benieuwd vanavond, tot later.

 16. Christina Says:

  Hallo Casper,

  Dankjewel voor je uitnodiging. Ik ben zeer geintresseerd in je OMM Webinar. En zal er bij zijn vanavond.

  Groetjes, Christina

 17. Richard Says:

  Heb het een en ander afgezegd om er bij te kunnen zijn.

 18. Ane de Oude Says:

  Hi Casper,
  Zal er zeker bij zijn vanavond.
  Mijn complimenten voor de duidelijke uiteenzetting in de video’s.
  Tot vanavond

 19. Titia Says:

  Tot straks, ik ben echt benieuwd en bedankt voor al je mailtjes Casper!!! Ben er alleen de 2 laatste kwijt vanwege pc-crash :( de inhoud van mijn hele inbox is verdwenen ……

 20. Cornelis Says:

  Beste Casper,

  Helaas heb ik een andere bijeenkomst vanavond maar ik ben wel bijzonder geinteresseerd. Wie weet, een andere keer dan maar ?


Leave a Reply