Promoot Jezelf En Laat Iedereen Weten Wat Je Doet

Tue, Sep 8, 2009

Promoot Jezelf

Graag wil ik iedereen de mogelijkheid bieden om jezelf te promoten en kenbaar te maken aan onze community wat je doet!

Introduceer jezelf en laat ons weten wat jouw passie heeft…

Spamming regels zijn hier niet van toepassing ;) Dus ga lekker je gang. Dit is DE plek voor ongekende ongecensureerde zelfpromotie (vergeet dus vooral niet je website adres te vermelden als je die hebt)

[Welkom Terug! Vind Je Dit Een Toffe Post, Zorg Dan Dat Je Jezelf Opgeeft Voor Mijn Gratis Nieuwsbrief]

222 Responses to “Promoot Jezelf En Laat Iedereen Weten Wat Je Doet”

 1. Taco Says:

  Geweldig goeie mogelijkheid om jezelf zo te promoten Casper.

  Ik werk samen met wat Engels spekenden en mijn website is een Engelstalige video training waarin je leert hoe je, je website kan optimaliseren om je conversies te verhogen.

  De eerste video is gratis het enige wat je hoeft te doen is je even aan te melden. Als jij wilt dat je conversies omhoog gaan met 7, 9 of wel 14%, dan moet je zeker even gaan kijken.

  http://marketingquickies-3online.com

  Vriendelijke groet en veel hoger conversies toegewenst.
  Taco Verhoef

 2. Taco Says:

  Geweldig goeie mogelijkheid om jezelf zo te promoten.

  Ik werk samen met wat Engels spekenden en mijn website is een Engelstalige video training waarin je leert hoe je, je website kan optimaliseren om je conversies te verhogen.

  De eerste video is gratis het enige wat je hoeft te doen is je even aan te melden. Als jij wilt dat je conversies omhoog gaan met 7, 9 of wel 14%, dan moet je zeker even gaan kijken.

  http://marketingquickies-3online.com

  Vriendelijke groet en veel hoger conversies toegewenst.
  Taco Verhoef

 3. nik Says:

  hallo allemaal

 4. Marco Boersma Says:

  Hallo Casper,

  Ik ben telecomadviseur en pas sinds kort Internet Marketing toe op mijn dienstverlening. Zie bijvoorbeeld http://www.marcoboersma.nl/gratis-pinnen

  Marco Boersma - De Telecom Adviseur

 5. James - Geld Verdienen Via Internet Blog Says:

  Hallo Casper,

  Hoe verdien je geld op internet?
  http://geld-verdienen-internet-blog.blogspot.com

  Ik wil graag kort wat vertellen over hoe je geld op internet kan verdienen.

  Er zijn honderden, misschien wel duizenden manieren om online geld te verdienen. Eén geld-verdien-methode die je zeker in mijn top 10 ziet terugkomen is Affiliate Marketing..

  Als affiliate promoot je andermans producten en word je betaald per verkoop. Zodra een bezoeker op jouw website op je affiliatelink klinkt en een bestelling plaatst, ontvang je geld.

  Iedereen die op zoek is naar de mogelijkheden om geld te verdienen, zou zeker een affiliate business moeten opzetten.

  Op mijn blog leer ik iedereen stap voor stap hoe ze dat kunnen doen.

  Dus, klik de bovenste link aan en surf naar mijn blog als je wilt leren hoe je geld kan verdienen via internet.

 6. Peter De Bruyn Says:

  Dit is een marketingcampagne die kan tellen, Casper. Knap bedacht!

  Het ideale zou zijn dat iedereen zijn netwerk via LinkedIn, Facebook of Twitter oproept om massaal in te gaan op de oproep van Casper om op die manier zoveel traffic te genereren dat zijn server tilt slaat. Misschien geen prettig vooruitzicht maar op die manier is de campagne pas echt geslaagd.

  Ondernemend België doet hierbij alvast een voorzet. Internet kent immers geen grenzen.

  With love from Brussels

 7. Jos Says:

  Het zou mooi zijn als dit een follow link is, zo meteen even checken. Anders heb je er natuurlijk niet veel aan.
  Ikenmijnkind is de goedkoopste van Nederland in Name it kinderkleding en Name it babykleding.
  Kom dus gauw kijken op http://www.ikenmijnkind.nl

 8. Theo Says:

  Het doel van deze weblog is mensen er van bewust te maken dat er met internet geld valt te verdienen.
  Je kan gebruikmaken van de aanbiedingen en er je voordeel mee doen.

 9. Gekko Says:

  Gekko biedt U tal van oplossingen op vlak van webhosting en webdesign, vanaf onze eenvoudige businesscard formule tot een volledige website op maat.

  SEO (Search Engine Optimization); ontwikkeling van uw eigen persoonlijke screensaver, wallpapers en presentaties vormen een uitbreiding op onze diensten die uw naamsbekendheid en bezoekersaantal zullen verhogen.

  Tevens zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van software op maat en automatisatie van de digitale workflow voor het besturingssysteem Mac OS X.

 10. KASIA Says:

  U WILT IN GOEDE, MOOIE ITALIANSE SCHOENEN LOPEN EN MOOIE LEREN JASSEN????????? DAN BENT U GOED TE RECHT GEKOMEN. MIJN WINKEL “VENEZIA” WIL JULLIE LATEN ZIEN, DAT GOEDE EN MOOIE SCHOENEN NIET DUUR MOETEN ZIJN OM MOOI UIT TE ZIEN EN LEKKER TE KUNNEN LOPEN.

  VENEZIA
  STATIESTRAAT 67
  2400 MOL

 11. Michel Faassen Says:

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Michel Faassen en ik heb een speciaal en uniek online project opgezet om mensen met financiele problemen te helpen een nieuwe toekomst op te bouwen.

  Uit onderstaand artikel blijkt dat deze markt enorm groot is geworden de laatste jaren. Wil jij dit unieke project promoten, dan kun je de informatie daarover vinden op http://www.indeschulduitdeschuld.nl/partners.

  Onderstaand artikel mag je gebruiken als promotiemateriaal:

  ***************************
  Schulden? Hoe verder?

  Zo’n tien jaar terug, in 1999, kampten 230.000 huishoudens met moeilijk af te lossen schulden.

  Hoe staat het er nu voor in 2009?
  Volgens recente gegevens zijn er nu 1,9 miljoen huishoudens met betalingsachterstanden. Dit is zo’n 27% van de Nederlandse huishoudens.

  Waar je een aantal jaren geleden nog veroordeeld werd door je omgeving is er nu meer begrip voor deze vervelende situatie. Natuurlijk is er nog een grote groep die door eigen schuld in de problemen zijn gekomen, maar er is ook een hele grote groep die daar absoluut niets aan kunnen doen.

  Schulden kunnen onder andere voortkomen uit een misgelopen relatie, faillissement of zakelijk verlies en een inkomensdaling.

  Bij de laatste is de noodzaak om zo snel mogelijk het levenspatroon aan te passen en drastische maatregelen te nemen. Dit kan zelfs betekenen dat er verhuisd moet worden naar een goedkopere woning. Als het financieel voor de wind gaat, dan wordt er al snel gekozen voor een duurdere woning. Maar als het minder gaat is de stap terug toch wel een hele moeilijke.

  Een stap vooruit is gemakkelijk gemaakt, maar een stap terug doen is toch zo moeilijk. Wordt hier te lang mee gewacht, dan stapelen de problemen zich heel snel op.

  Velen die nu te maken hebben met schulden, zitten in een situatie waar ze nooit eerder mee te maken hebben gehad. Het is een compleet nieuwe wereld waar men in terecht is gekomen. En ga daar je weg naar de oplossing maar eens in vinden!

  Hoe ga je om met schulden en wat zijn de (wettelijke)mogelijkheden om er weer zo snel mogelijk uit te komen?

  Omdat er zoveel mensen zijn met betalingsproblemen is er ook een enorme behoefte aan een wegwijzer, die precies aangeeft welke mogelijkheden er allemaal zijn. Bovendien is er ook veel behoefte aan praktische en begrijpelijke raad, die je zal helpen om de boel weer op de rails te zetten. Bovendien is het belangrijk om extra inkomsten te genereren om aflossingskapitaal te creëren. Vaak is ook een stukje mental training nodig.

  In dit alles heeft Michel Faassen (als ervaringsdeskundige), voorzien in een online project
  http://www.indeschulduitdeschuld.nl

  Op zijn blog verschijnen vele artikelen en aanmoedigingsvideo’s en er is een mogelijkheid om je in te schrijven voor zijn gratis nieuwsbrieven met veel waardevolle informatie. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciaal project om definitief uit de schulden te komen. In de nieuwsbrieven is daar meer informatie over terug te vinden hoe dit in zijn werk gaat.

  Bij schulden is tijd heel kostbaar, want voor je het weet is de oplossing heel ver weg. Daarom zal er direct actie ondernomen moeten worden. Stel de oplossing niet uit en ga nu direct naar http://www.indeschulduitdeschuld.nl/opt-in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

  Succes met alles!

 12. Laerke Nissen Says:

  Wil jij jezelf met een mooie video promoten?
  neem een kijk op mijn site,
  en kijk wat ik voor ander heb kunnen beteken.
  Ik zou graag ook jou willen helpen,
  en als je dit interessant vind,
  kan je me mailen voor een vrijblijvend gesprek.

  Maak er een mooie dag van…

 13. August Says:

  Geld verdienen zo veel u wilt !!!!!!!!!!!

 14. Bea Says:

  Hoi Casper,

  Een geweldig idee om dit blog te maken!

  Na jaren last van hooikoorts te hebben gehad ben ik op zoek gegaan naar een manier om daar vanaf te komen. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse remedies gevonden! Waarvan er één mij direct van mijn hooikoortsklachten af hielp. Ik ben nu volledig hooikoortsvrij en kan zelfs weer gewoon het gras maaien! Ook bij vrienden en kennissen helpt deze remedie perfect.

  Daarom zou ik graag mijn informatie met iedereen willen delen die ook last van hooikoorts heeft. Je ontdekt niet alleen hoe je van je hooikoorts af kunt komen, maar ook wat je zeker NIET moet doen wanneer jij last van hooikoorts hebt! Wil jij graag snel van jouw hooikoortsklachten af, bezoek dan mijn website:

  http://www.21guides.com/hooikoortsvrij

  en voor de community van Casper geef ik 10 euro voorinschrijf korting!

 15. Hans Laninga Says:

  Ondernemen is leuk! Toch? Tenminste, als het iets oplevert. Maar in tijden van crisis krijgen veel ondernemers niet betaald voor hun producten of diensten. Of heel erg laat. Het beheer van debiteuren is daarom juist nu van groot belang. Misschien wel van levensbelang; voor het overleven van jou als ondernemer. Debiweb biedt daarvoor een online tool. Ontwikkeld voor MKB-ondernemers, vanuit de praktijk van debiteurenbeheer en incasso.
  Door efficiënt debiteurenbeheer loop je minder risico en heb je minder kosten (o.a. rente!).
  Kijk op http://www.debiweb.nl/voordelen om te zien wat Debiweb voor JOU kan doen!

 16. Guus ter Doest Says:

  Hierbij promooit ik mijn nieuwe boek “Geluk Verdien Je!” Het is een boek dat gedeeltelijk mijn leven beschrijft en de dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt waar menig zich ongelukkig zou kunnen voelen. Toch voel ik me gelukkiger dan ooit. Ik vroeg mezelf af hoe dit toch kon en ben op zoek gegaan naar antwoorden. Geluk zit in je zelf. Je moet het er alleen zelf uit durven te halen. Ik doe dit systematisch volgens het stappenplan dat ik de 5 D’s noem: Diepgang (diep in jezelf komen), Dromen, Denken, Doen, Doorgaan.

  Mijn boek is te bestellen op http://www.gelukverdienje.nl. De digitale versie kost € 14,97. De gedrukte versie kost € 19,97.

 17. Edwin Says:

  Voor al uw ledverlichting, ruime keus, gunstig geprijsd is er maar één adres - http://WWW.LEDSSJOP.NL

 18. Game X Change Plaza Says:

  Game X Change Plaza. De website voor het ruilen, verkopen en kopen van games voor alle soorten consoles

 19. Brenda Otto Says:

  Beste Online Shopper,

  Welkom bij Merk-it outlet merkkleding voor kinderen,
  als u geïnteresseerd bent in Ralph Lauren, Burberry
  en Vingino of andere leuke kinderkleding van bekende
  merken dan bent u hier op het juiste adres.

  Wij leveren een hoge kwaliteit voor uiterst competitieve prijzen.

  Daarnaast streven wij ernaar dat onze klanten 100% tevreden zijn.
  Wij zullen daarom altijd ons uiterste best doen om u zoveel mogelijk
  van dienst te zijn door middel van heldere communicatie.

  U kunt hier 24 uur per dag online kinderkleding,
  babykleding en schoenen bestellen. Gemakkelijk vanaf huis
  of kantoor kinderkleding bekijken, uitzoeken en bestellen.
  Uw bestelde kinderkleding wordt binnen 2 werkdagen nadat
  uw betaling is ontvangen bij u thuis bezorgd - tegen een
  vast tarief van 2,75 euro per bestelling binnen Nederland.
  Bij drie producten of bij een pakketje wordt het vaste tarief 6,85.

  Wij verkopen o.a Burberry, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Nike.

  Veel Koop Plezier.

  Met Vriendelijke groet,

  Het Merk-it Team


Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply