Testimonials SlimVerdienen.com

Tue, Dec 29, 2009

Internet Marketing

We naderen het eind van 2009 en dus leek het me cool om eens even vanuit mijn (beginnende) klanten te horen hoe het met het opbouwen van hun Online Money Machine (OMM) gaat.

Enige tijd geleden heb ik dan ook een mailtje gestuurd met de vraag om testimonials en successen met mij te delen. Uit deze inzendingen zou ik dan 1 persoon blij maken met €200 cash, zomaar als beloning voor het inzenden van hun reactie*.  Uiteindelijk heb ik besloten om ook nog een tweede en derde prijs weg te geven (zie video hieronder).

[*In principe beloon je natuurlijk jezelf al door actie te ondernemen (…) immers jij bent degene die met jouw ondernomen actie een OMM bouwt die meer vrije tijd en meer (automatisch) inkomen realiseert, maar een kleine aanmoediging leek me wel cool]

Onderstaande video is een verslag van de trekking (de video is een beetje donker, en Céline Dion probeert er bovenuit te komen, maar ach – wij hadden een hoop fun en daar gaat het toch uiteindelijk om, nietwaar?)


Opnames zijn gedaan tijdens een uitje met het SlimVerdienen.com team om het te gekke jaar feestelijk af te sluiten.

Prijzen

1. De eerste prijs “€200 cash” gaat naar: Maikel Korbmacher
2. De tweede prijs “Een dinerbon van €100” gaat naar: Jasper Groeneveldt
3. De derde prijs “Een boekenbon van €25” gaat naar: Bianca (alias: Shabi)

We hebben de winnaars geïnformeerd per e-mail.

Klik hier voor een greep uit de ingezonden testimonials

Bonus Prijs (juryprijs)

Verder hebben we uit alle inzendingen ook nog een juryprijs weg te geven. De juryprijs was niet gepland en is eigenlijk ontstaan na het lezen van alle ingezonden testimonials .

Sommigen hadden namelijk zo’n mooi succes als resultaat van hun ondernomen actie.

De juryprijs is anders dan de 3 prijzen hierboven, waarbij iedereen de kans had om in de prijzen te vallen ongeacht het behaalde concrete resultaat, en dus wel gebaseerd op spraakmakend succes.

Het verhaal van Jan de Nil…

Jan had al een winstgevende business, maar gaf wel gemiddeld €2.500 tot €3.000 uit aan Adwords kosten (per maand). Jan heeft vervolgens mijn tips en technieken toegepast en daarmee zijn maandelijkse Adwords kosten van gemiddeld €2.500 tot €3.000 teruggebracht naar gemiddeld €200 (!!) per maand. Een besparing dus van €33.600 (bij €2.800 kostenbesparing per maand) op jaarbasis, die direct is toe te kennen aan zijn winst.

Immers: Inkomsten - Kosten = Winst

Een simpele formule, die voor de meesten van ons bekend is. Maar velen focussen zich enkel en alleen op de inkomstenkant wanneer ze als doel hebben hun winst te maximaliseren en vergeten daarbij totaal dat ook het omlaag brengen van je kosten meer winst oplevert. Ik heb dit ,toen ik nog business consultant was, vaak zat meegemaakt en ervaren.

Anyway, Jan zou dus al een mooie extra winst maken van €33.600 als zijn optin ratio aan de voorkant en zijn marketing gedurende het proces daarna gelijk zou blijven. Wat natuurlijk al een waanzinnig verhaal is!

Maar nu komt het…

Jan is verder gegaan met mijn materiaal en heeft meerdere tests gedaan om onder andere zijn CTR en optin ratio te optimaliseren.

Resultaat? 40% meer gekwalificeerde leads aan de voorkant!

40% meer optins aan de voorkant betekent logischerwijs (bij gelijkblijvende marketing in het proces dat daarna volgt, zelfde mails, zelfde salespage, etc.) 40% meer omzet aan de achterkant.

Een prachtig resultaat vonden wij en een goed voorbeeld waarbij iemand tot actie overgaat. Gewoon DOEN dus!

En daarom trakteren we ook Jan op een ‘diner voor twee’

Jan nogmaals gefeliciteerd met het resultaat. Een inspiratie voor ons allemaal, me dunkt!

Uiteraard hebben we Jan gevraagd om zijn verhaal nog even op papier te zetten (klik hier om het te lezen).

Moraal van bovenstaand verhaal:

In 2009 zijn er mensen geweest die actie hebben ondernomen. Zij hebben opgedane Internet Marketing kennis en ideeën omgezet in een actie, met als resultaat dat ze hun doelen hebben behaald (of hard op weg zijn om die te halen).

Vergeet ook niet dat de ‘weg ernaar toe’ vaak ook onwijs cool is!

Ik zal uitleggen wat ik daarmee bedoel…

In het proces om doelen te halen hebben velen zich moeten ontwikkelen op diverse gebieden. Velen hebben geleerd over Online Marketing, hoe ze beter kunnen communiceren, hoe ze beter kunnen presenteren, dat hun mentale en fysieke gezondheid invloed heeft op de groei van hun business, velen zijn beter geworden in organiseren, het omgaan met mensen, velen zich ontwikkeld op het gebied van business skills en tijdmanagement , velen hebben interessante mensen ontmoet en zijn vruchtbare samenwerkingsverbanden aangegaan, om zo maar wat te noemen…

En mensen die kansen zagen om hun eigen Online Money Machine te bouwen hebben geleerd hoe zij hun werktijd in balans moeten brengen met hun familietijd.

Velen hebben consultancy ingehuurd, cursussen genomen, hebben wokshops gedaan, zijn gecoacht, zijn naar seminars of informatieavonden geweest, zijn een Master Mind begonnen, hebben boeken gelezen, audio programma’s beluisterd of om advies gevraagd.

Door dit alles hebben zij zichzelf waardevolle skills aangeleerd (voor het leven!), veel lessen geleerd en wijsheid gekregen.

Met andere woorden; mensen die zich in 2009 duidelijke doelen hadden gesteld en de commitment hadden gemaakt om die doelen te halen, hebben de kwaliteit van hun leven aanzienlijk verbeterd.

En aangezien we het eind van 2009 naderen is mijn vraag aan jou dan ook:

WAT ZIJN JOUW DOELEN VOOR 2010?

Besef heel goed dat hetgeen je nu in je bezit, hetgeen je kunt of hebt gedaan een resultaat is van de keuzes uit het verleden.

Verwacht dus niet dat je leven er over een tijd anders uitziet als je vandaag en morgen hetzelfde blijft doen als gisteren (…)

Dus, Wat zijn je doelen voor 2010? (om je te helpen, heb ik hieronder een aantal bullets staan waarop je antwoord kan geven)

 • Wat wil je HEBBEN?
 • Wat wil je DOEN?
 • Wat wil je KUNNEN?
 • Wie wil je ONTMOETEN?
 • Wat wil je BEREIKEN?

Schrijf het antwoord op bovenstaande vragen hieronder op en schrijf daarna (mag in het kort) op HOE je dat denkt te gaan bereiken (Heb je een plan? Bedenk welke resources je nodig hebt om je doelen te bereiken. Welke tools en kennis ga je opdoen en inzetten, met wie ga je het doen (alleen,  in een team of onder begeleiding), wanneer (binnen welke tijd) en waar?)

Durf jij een commitment te geven?

Als je aan mensen om je heen vraagt wat hun doelen zijn, zul je ervaren dat ruim 90% helemaal geen doelen heeft. En als je dan aan de overgebleven 10%, die dus wel doelen hebben, vraagt of ze er al over nagedacht hebben hoe ze die doelen gaan bereiken, dan zul je beseffen dat wederom 90% je vragend aankijkt…

Dus zomaar wat doelen op papier zetten helpt je echt niet verder (en al helemaal niet als je jouw doelen in je hoofd houdt, dus opschrijven die handel!). Maar enkel het opschrijven van doelen levert nooit zoveel resultaat op als: Een DOEL + een PLAN. Met een plan om jouw doelen te halen kom je al beter in de richting. Maar een DOEL + PLAN + COMMITMENT is pas echt krachtig.

Hoe maak je commitment?

Simpel door hieronder uit jouw naam je doelen + plan neer te zetten maak je automatisch een commitment.

Heb jij het lef?

Heb jij de durf om hieronder jouw doelen op te schrijven en een commitment af te geven, waarmee je aan jezelf en anderen aangeeft zwart op wit, dat je die doelen ook gaat halen: NO MATTER WHAT!

Ik daag je uit…

Wat kun jij allemaal voor elkaar krijgen als je iedere dag 5 dingen zou doen die je dichter bij jouw meest belangrijke doelen zouden brengen? Hoe anders zou je leven er over een jaar vanaf nu uitzien?

Veel succes voor 2010

Casper

~

22 Responses to “Testimonials SlimVerdienen.com”

 1. Joey Says:

  hoe kan je een website op zetten, want ik wil ook online marketen.

  trouwens het is heelgoed wat jullie doen hoor.

  ik heb veel geleerd, maar wil nu ook beginnen, wie wil mij coachen???????

 2. Julius Says:

  Nou daar gaat ie dan! In the open:

  ◦Wat wil je HEBBEN? Meer vrije tijd
  ◦Wat wil je DOEN? Twee maanden in zuid amerika zitten
  ◦Wat wil je KUNNEN? Balans kunnen vinden tussen werk en vrije tijd
  ◦Wie wil je ONTMOETEN? Gelijkgestemden
  ◦Wat wil je BEREIKEN? Mijn uiteindelijke doel binnen 7 jaar.

 3. Jo Says:

  Ik bedoel natuurlijk “gefeliciteerd” he!

 4. trudy Says:

  Gefeliciteerd….toch leuk om zo in het zonnetje gezet te worden.

  Verder wens ik iedereen een goed 2010 en veel businness.

  En bedankt voor dit mooie produkt, Casper en Arjan er is een werled voor me open gegaan…en die gaat voorlopig niet meer dicht ook.

  Hoop eind februari een cursus online te gaan zetten…nooit gedacht dat ik zoiets zou gaan doen.

  groet, Trudy/Bert

 5. Jo Says:

  Hoi allemaal,

  Prijswinnaars gefeleciteerd!! Leuke actie :)

  Ben erg enthousiast over deze cursus, bedankt Casper.. Arjan en andere medewerkers..

  Mijn doelen voor 2010:

  ◦Wat wil je HEBBEN? Meer vrijheid (tijd voor de kids, hobby’s)
  ◦Wat wil je DOEN? Thuiswerken i.p.v. ver weg voor de baas
  ◦Wat wil je KUNNEN? Zelfstandig zijn en vakanties kunnen boeken!!
  ◦Wie wil je ONTMOETEN? Een leuke man haha
  ◦Wat wil je BEREIKEN? Oooow.. een heleboel hoor.. Hou je vast..
  Ik wil een eigen business, reparaties aan mijn
  auto zelf kunnen betalen, op vakantie,

  meer tijd en geld omdat ik echt heel graag
  wil werken om te leven i.p.v. andersom zodat ik
  eindelijk eens wat rust krijg (wat klinkt dat
  zielig, ben ik niet hoor haha). Zo.. dat was
  het wel ongeveer.

  Ik ga het gewoon doen!

  Groetjes Jo

 6. falax Says:

  Erg leuk om te lezen,

  Succes casper!

 7. Sido Zegwaard Says:

  Casper en Arjan, bedankt !!!
  Mijn product is klaar vóór 1 Juli 2010.
  Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling toe een heel succesvol 2010

  Groetjes Sido

 8. Jan Oosthof Says:

  Elke maand 2 huurwoningen erbij in 2010.

 9. KayF5 Says:

  Winnaars, gefeliciteerd met jullie prijzen!

  2009 was voor mij een fantastisch jaar gezien de ENORME groei en ontwikkeling die ik heb ervaren, zowel persoonlijk maar zeker ook zakelijk.

  Het was erg leuk om het team van SlimVerdienen.com te versterken door op diverse Infoavonden, Workshops en Masterminds van Casper aanwezig te zijn waar ik andere marketeers heb geholpen en ontzettend veel geleerd heb.

  Mijn doelen voor 2010 heb ik vastgesteld, Let’s GO! (het feit dat ik WEET dat ik mijn doelen ga behalen geeft me kippenvel :-)

  Laten we van 2010 het succesvolste jaar ooit maken!

  Groetjes,

  KayF5

 10. thea Says:

  ]ik wil allereerst de winnaars feliciteren met hun prijs, en hoop dat ik het komend jaar ook mijn succes verhaal kwijt kan en wat winnen mag,ik zal erg snel met dit alles beginnen,wil voor een eigen bedrijf sparen scheelt lenen ja toch?

  Groetjes Thea en een goed 2010 allemaal gewenst namens ons hier

 11. lydia Says:

  Hallo allemaal,

  ik wil iedereen die gewonnen heeft van harte feliciteren en ik wens iedereen maar in het byzonder Casper en Arjan een heel gelukkig en gezond 2010.

  groetjes Lydia

 12. Steven Says:

  Mijn doel is om mijn vwo en mijn rijbewijs te halen.

 13. Simon Soeters Says:

  Casper ik neem mijn uitdaging aan hier mijn commitment neer te zetten.

  Mijn doel is om eind mei 2010 financieel zelfstandig te zijn.
  Ben net met je cursus begonnen en hoop hiermee anti digibeet op het internet business gebied te worden.
  Ik wil een webshop met alle toeters en bellen erop.
  Zet je schrap want ik zal je stalken met vragen op dit gebied.

  Eedn ieder wens ik een heel sterk booming jaar toe.

  Simon

 14. Alex Mooyman Says:

  Ook ik heb heel erg veel gahad aan de cursus van Casper Camps.

  Ik ben er dan ook zeker van dat ik met mijn online Schildercursus op Video een Zeer Schilderachtig 2010 ga beleven.

  Casper Bedankt voor al je goede adviezen.
  Je hebt mij dit jaar een stuk wijzer gemaakt.

  Vriendelijk groet,

  Alex Mooyman

 15. Annemie Says:

  Gefeliciteerd allemaal!!

  Casper, Arjan en het hele slimverdienen team, hartelijk dank voor wat jullie af gelopen jaar voor mij hebben betekend!
  Binnen korte tijd gaat mijn eerste produkt online!

  Hele goede jaarwisseling en tot ziens in 2010!!

  Lieve groet Annemie

 16. Mariline Limbertie Says:

  Hey Jongens,

  Dank jullie beiden, Casper en Arjan, voor alle steun en support vanaf de driedaagse in september dit jaar tot en met nu.

  Ik heb véél,héél veel bijgeleerd op computer gebied en het leuke is dat ik weer in mijn oude vakgebied Bonsai bezig ben, iets wat ik jaren geleden dacht afgesloten te hebben door gezondheidsredenen.

  Op naar een succesvol 2010!

  Mariline

 17. Michiel Andreae Says:

  Hey Casper,

  Was een supermooie avond :). Blij dat ik erbij mocht zijn.

  Spreek je snel weer,
  Michiel

 18. Rob Says:

  Winnaars: van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende prijzen!

  Casper & Arjan: nogmaals bedankt voor dit geweldige jaar, ik heb veel kennis opgedaan om leuke (lees: interessante) bizznizz te starten. Ik vind het helemaal geweldig dat jullie zoveel mensen al hebben kunnen helpen om de zaken op Internet op te kunnen zetten of verbeteren.

  Ik wens iedereen veel geluk, succes en een goede gezondheid toe voor het nieuwe jaar. 2010 gaan we KNALLEN !
  Rob vd Borne

 19. Michel Says:

  Ben ik de eerste?

 20. Femke Says:

  Allemaal van harte gefeliciteerd!


Leave a Reply