Testimonials SlimVerdienen.com

Tue, Dec 29, 2009

Internet Marketing

We naderen het eind van 2009 en dus leek het me cool om eens even vanuit mijn (beginnende) klanten te horen hoe het met het opbouwen van hun Online Money Machine (OMM) gaat.

Enige tijd geleden heb ik dan ook een mailtje gestuurd met de vraag om testimonials en successen met mij te delen. Uit deze inzendingen zou ik dan 1 persoon blij maken met €200 cash, zomaar als beloning voor het inzenden van hun reactie*.  Uiteindelijk heb ik besloten om ook nog een tweede en derde prijs weg te geven (zie video hieronder).

[*In principe beloon je natuurlijk jezelf al door actie te ondernemen (…) immers jij bent degene die met jouw ondernomen actie een OMM bouwt die meer vrije tijd en meer (automatisch) inkomen realiseert, maar een kleine aanmoediging leek me wel cool]

Onderstaande video is een verslag van de trekking (de video is een beetje donker, en Céline Dion probeert er bovenuit te komen, maar ach – wij hadden een hoop fun en daar gaat het toch uiteindelijk om, nietwaar?)


Opnames zijn gedaan tijdens een uitje met het SlimVerdienen.com team om het te gekke jaar feestelijk af te sluiten.

Prijzen

1. De eerste prijs “€200 cash” gaat naar: Maikel Korbmacher
2. De tweede prijs “Een dinerbon van €100” gaat naar: Jasper Groeneveldt
3. De derde prijs “Een boekenbon van €25” gaat naar: Bianca (alias: Shabi)

We hebben de winnaars geïnformeerd per e-mail.

Klik hier voor een greep uit de ingezonden testimonials

Bonus Prijs (juryprijs)

Verder hebben we uit alle inzendingen ook nog een juryprijs weg te geven. De juryprijs was niet gepland en is eigenlijk ontstaan na het lezen van alle ingezonden testimonials .

Sommigen hadden namelijk zo’n mooi succes als resultaat van hun ondernomen actie.

De juryprijs is anders dan de 3 prijzen hierboven, waarbij iedereen de kans had om in de prijzen te vallen ongeacht het behaalde concrete resultaat, en dus wel gebaseerd op spraakmakend succes.

Het verhaal van Jan de Nil…

Jan had al een winstgevende business, maar gaf wel gemiddeld €2.500 tot €3.000 uit aan Adwords kosten (per maand). Jan heeft vervolgens mijn tips en technieken toegepast en daarmee zijn maandelijkse Adwords kosten van gemiddeld €2.500 tot €3.000 teruggebracht naar gemiddeld €200 (!!) per maand. Een besparing dus van €33.600 (bij €2.800 kostenbesparing per maand) op jaarbasis, die direct is toe te kennen aan zijn winst.

Immers: Inkomsten - Kosten = Winst

Een simpele formule, die voor de meesten van ons bekend is. Maar velen focussen zich enkel en alleen op de inkomstenkant wanneer ze als doel hebben hun winst te maximaliseren en vergeten daarbij totaal dat ook het omlaag brengen van je kosten meer winst oplevert. Ik heb dit ,toen ik nog business consultant was, vaak zat meegemaakt en ervaren.

Anyway, Jan zou dus al een mooie extra winst maken van €33.600 als zijn optin ratio aan de voorkant en zijn marketing gedurende het proces daarna gelijk zou blijven. Wat natuurlijk al een waanzinnig verhaal is!

Maar nu komt het…

Jan is verder gegaan met mijn materiaal en heeft meerdere tests gedaan om onder andere zijn CTR en optin ratio te optimaliseren.

Resultaat? 40% meer gekwalificeerde leads aan de voorkant!

40% meer optins aan de voorkant betekent logischerwijs (bij gelijkblijvende marketing in het proces dat daarna volgt, zelfde mails, zelfde salespage, etc.) 40% meer omzet aan de achterkant.

Een prachtig resultaat vonden wij en een goed voorbeeld waarbij iemand tot actie overgaat. Gewoon DOEN dus!

En daarom trakteren we ook Jan op een ‘diner voor twee’

Jan nogmaals gefeliciteerd met het resultaat. Een inspiratie voor ons allemaal, me dunkt!

Uiteraard hebben we Jan gevraagd om zijn verhaal nog even op papier te zetten (klik hier om het te lezen).

Moraal van bovenstaand verhaal:

In 2009 zijn er mensen geweest die actie hebben ondernomen. Zij hebben opgedane Internet Marketing kennis en ideeën omgezet in een actie, met als resultaat dat ze hun doelen hebben behaald (of hard op weg zijn om die te halen).

Vergeet ook niet dat de ‘weg ernaar toe’ vaak ook onwijs cool is!

Ik zal uitleggen wat ik daarmee bedoel…

In het proces om doelen te halen hebben velen zich moeten ontwikkelen op diverse gebieden. Velen hebben geleerd over Online Marketing, hoe ze beter kunnen communiceren, hoe ze beter kunnen presenteren, dat hun mentale en fysieke gezondheid invloed heeft op de groei van hun business, velen zijn beter geworden in organiseren, het omgaan met mensen, velen zich ontwikkeld op het gebied van business skills en tijdmanagement , velen hebben interessante mensen ontmoet en zijn vruchtbare samenwerkingsverbanden aangegaan, om zo maar wat te noemen…

En mensen die kansen zagen om hun eigen Online Money Machine te bouwen hebben geleerd hoe zij hun werktijd in balans moeten brengen met hun familietijd.

Velen hebben consultancy ingehuurd, cursussen genomen, hebben wokshops gedaan, zijn gecoacht, zijn naar seminars of informatieavonden geweest, zijn een Master Mind begonnen, hebben boeken gelezen, audio programma’s beluisterd of om advies gevraagd.

Door dit alles hebben zij zichzelf waardevolle skills aangeleerd (voor het leven!), veel lessen geleerd en wijsheid gekregen.

Met andere woorden; mensen die zich in 2009 duidelijke doelen hadden gesteld en de commitment hadden gemaakt om die doelen te halen, hebben de kwaliteit van hun leven aanzienlijk verbeterd.

En aangezien we het eind van 2009 naderen is mijn vraag aan jou dan ook:

WAT ZIJN JOUW DOELEN VOOR 2010?

Besef heel goed dat hetgeen je nu in je bezit, hetgeen je kunt of hebt gedaan een resultaat is van de keuzes uit het verleden.

Verwacht dus niet dat je leven er over een tijd anders uitziet als je vandaag en morgen hetzelfde blijft doen als gisteren (…)

Dus, Wat zijn je doelen voor 2010? (om je te helpen, heb ik hieronder een aantal bullets staan waarop je antwoord kan geven)

 • Wat wil je HEBBEN?
 • Wat wil je DOEN?
 • Wat wil je KUNNEN?
 • Wie wil je ONTMOETEN?
 • Wat wil je BEREIKEN?

Schrijf het antwoord op bovenstaande vragen hieronder op en schrijf daarna (mag in het kort) op HOE je dat denkt te gaan bereiken (Heb je een plan? Bedenk welke resources je nodig hebt om je doelen te bereiken. Welke tools en kennis ga je opdoen en inzetten, met wie ga je het doen (alleen,  in een team of onder begeleiding), wanneer (binnen welke tijd) en waar?)

Durf jij een commitment te geven?

Als je aan mensen om je heen vraagt wat hun doelen zijn, zul je ervaren dat ruim 90% helemaal geen doelen heeft. En als je dan aan de overgebleven 10%, die dus wel doelen hebben, vraagt of ze er al over nagedacht hebben hoe ze die doelen gaan bereiken, dan zul je beseffen dat wederom 90% je vragend aankijkt…

Dus zomaar wat doelen op papier zetten helpt je echt niet verder (en al helemaal niet als je jouw doelen in je hoofd houdt, dus opschrijven die handel!). Maar enkel het opschrijven van doelen levert nooit zoveel resultaat op als: Een DOEL + een PLAN. Met een plan om jouw doelen te halen kom je al beter in de richting. Maar een DOEL + PLAN + COMMITMENT is pas echt krachtig.

Hoe maak je commitment?

Simpel door hieronder uit jouw naam je doelen + plan neer te zetten maak je automatisch een commitment.

Heb jij het lef?

Heb jij de durf om hieronder jouw doelen op te schrijven en een commitment af te geven, waarmee je aan jezelf en anderen aangeeft zwart op wit, dat je die doelen ook gaat halen: NO MATTER WHAT!

Ik daag je uit…

Wat kun jij allemaal voor elkaar krijgen als je iedere dag 5 dingen zou doen die je dichter bij jouw meest belangrijke doelen zouden brengen? Hoe anders zou je leven er over een jaar vanaf nu uitzien?

Veel succes voor 2010

Casper

~

22 Responses to “Testimonials SlimVerdienen.com”

 1. Nicole Rutten Says:

  Het blijft geweldig, ook de OMM- kit,bedankt voor alles en wat nog komen gaat!
  Nicole

 2. F.J. Post Says:

  Geld verdienen


Leave a Reply