TV Programma “Koppen” Interviewt Casper Camps

Thu, Oct 28, 2010

Internet Marketing

In de week van 18 tot en met 22 oktober heb ik speciaal voor de mensen die liever een live-training volgen ipv een online training een 3-tal Informatie Avonden georganiseerd over het succesvol opzetten van Online Marketing, dan wel voor je bestaande bedrijf (en dat kan van alles zijn zoals je hieronder zult zien) of je eigen nieuw op te zetten online informatie business, waarmee je dus geld kunt verdienen online.

Tijdens de Info Avond te Antwerpen op 19 oktober was de filmploeg van TV1 (België) van het programma Koppen XL ook aanwezig om verslag te doen.

Hieronder het complete en volledige interview

.

Wat wordt er besproken tijdens zo’n Internet Marketing Info Avond

Tijdens een Info Avond ontdekken ondernemende mensen WAT ze moeten doen om succesvol te zijn; online, maar ook gewoon in het dagelijks leven, en meestal gaat het hier om Personal Development dus… En daarnaast ook HOE ze middels Online Marketing technieken de kosten voor hun bedrijf kunnen verlagen en hun winst zien toenemen. Via een speciale aanpak, het 5V-model en het PIM, wordt overzicht en samenhang geboden van de juiste route die je moet nemen om Online Succesvol te zijn (lees: online veel geld te verdienen).

 • Eén van onze deelnemers heeft een Italiaans Restaurant en liet ons tijdens de Informatie Avond weten dat door het inzetten van mijn Online Marketing technieken hij zijn kosten heeft gehalveerd, terwijl zijn database van potentiële klanten is verdubbelt!

 • Een andere ondernemer met een online drogisterij (webshop) heeft door speciale focus binnen zijn Adwords campagne (bezoekers genereren via Google adverties) binnen 1 maand zijn omzet verdubbeld, terwijl zijn kosten gelijk zijn gebleven.

Met andere woorden: Ik help ondernemende mensen aan ideeën, technieken en oplossingen waarmee ze meer geld verdienen.

Maar er zijn ook mensen die nog geen eigen business hebben, maar wel de wens. Voor hen is een ideale stap het opzetten van een eigen online (informatie) business de uitkomst. Op die manier kun je geld verdienen vanuit huis. Een Informatie Business omdat het vele voordelen heeft zoals: geen voorraad, geen inkoop, geen distributie, producten snel en eenvoudig te maken zijn, winstmarges hoog zijn, het marketing en verkoopproces kunt automatiseren om er maar een paar te noemen.

Online geld verdienen is zeker mogelijk door het opzetten van je eigen Online Informatie Business. Er komt natuurlijk redelijk wat bij kijken voor het eenmaal zover is. Zoals altijd is het investeren in kennis en kunde. Je zult er bekwaam in moeten worden. Dit kost tijd en moeite en er gaat sowieso niets gebeuren als je niet in actie komt.

In het kort komt het erop neer dat je informatie aanbiedt tegen betaling, en dat aanbieden kan in verschillende vormen: digitaal (eBook, Audio, Video, Memberships, Etc.), fysiek (CDs, DVDs, Boeken, Handleidingen, etc.) of middels diensten (Consultancy, Training, Workshops, Seminars).

Misschien denk je “informatie aanbieden tegen betaling” is dat niet een beetje raar? Of “wie gaat er nou betalen voor informatie”? Wel, als je beseft dat zo’n beetje ieder training-instituut, consultancy of adviesbureau, en zelfs de LOI dit als business model gebruiken, dan krijgt het al iets meer handen en voeten.

Misschien denk je “Tja, maar dat zijn toch experts, zij hebben daar toch voor geleerd?” — Dat is vaak zo, niet altijd. Bovendien zeg het helemaal niet zoveel als iemand ergens voor geleerd heeft. Want hoe vaak gebeurd het wel niet dat je niet geleverd krijgt zoals afgesproken, ondanks het feit dat de leverancier aan alle diploma’s en certificaten voldoet? Inderdaad, het is niet het diploma maar het uiteindelijk resultaat waar het om gaat. Heel simpel voorbeeld: Als ik mijn auto laat wassen door persoon A (die hier een diploma voor heeft), maar persoon B (zonder diploma) wast mijn auto toch echt sneller en beter, dan gaat mijn auto toch echt naar persoon B voor een wasbeurt, ’simple as that’

Door jouw informatie business zo op te zetten dat iedereen altijd zelf kan kiezen of ze meer informatie van je willen ontvangen – PLUS – (en dat is heel belangrijk) van te voren heel goed zelf kan ervaren dat datgene dat jij te bieden hebt hun leven zal verbeteren, is het heel goed mogelijk om online geld te verdienen.

Een voorbeeld:

 • Stel je hebt een passie voor fitness, en doet het al heel wat jaren. Je zou een eBook kunnen schrijven over het krijgen van een “platte buik” (voor vrouwen) of “strakke buikspieren” (voor mannen). Of een eBook over het verbranden van vet, of juist het aankomen in spiermassa. Een upsell product waarbij je mensen educatie geeft over “Power Voeding” of “30-dagen E-support” (waarbij mensen 30 dagen lang een vraag via de e-mail kunnen stellen en dan binnen 48 uur een persoonlijk bericht van jou ontvangen). En wellicht bied je een compleet thuisprogramma aan (voorzien van werkboek, trainingschema, instructievideo’s, “de juiste mindset” audio bestanden en toegang tot een forum). 4x per jaar organiseer jij een compleet verzorgde workshop. En daarnaast ook nog privé personal training & coaching voor de ‘high paying customers’

 • Misschien ben je wel een kei op het gebied van Bonsai Boompjes, en weet je er alles van. Een eBook over hoe je een Bonsai Boompje kweekt ligt voor de hand. Maar een mooie upsell om je eenmaal verkregen Bonsai Boompje in de juiste staat te houden is een goede optie. Ook hier kun je aan E-support denken, of een “consultancy strippenkaart”. Vanzelfsprekend is het geven van workshops een goede optie. Enz. Enz.

Begint het hebben van een Online Business al een beetje meer realiteit te krijgen?

“Binnenkort zullen we de OMM KIT her-lanceren. De OMM KIT is een thuisstudie pakket dat bestaat uit meerdere training DVDs, tools, technieken, speciaal ontwikkelde software, een businessplan coach en online business blueprint, waarmee je zelf stap-voor-stap een online business (of zoals ik dat noem een Online Money Machine) kunt bouwen.Wil jij leren hoe jij jouw eigen Online Business opzet, schrijf je dan hieronder in en ik stuur je een aantal video’s die je meer inzicht geven in de mogelijkheden en zodra de OMM KIT beschikbaar is wordt je hier automatisch van op de hoogte gebracht.”

arrowdown-triple

Was je erbij op één van de Info Avonden van vorige week (Antwerpen, Eindhoven of Zwolle)? Zo ja, laat me dan hieronder weten wat jij er specifiek van geleerd hebt.

Wat was voor jou die ENE tip, dat ENE inzicht, dat ENE idee, techniek of aanpak dat voor jou deze avond zo waardevol maakte. Wat wil je met andere mensen delen?

14 Responses to “TV Programma “Koppen” Interviewt Casper Camps”

 1. Bas Says:

  Casper,

  Ik heb je avond in Eindhoven gemist. Ga je binnenkort nog eens zo’n avond houden?

  Grt, Bas

 2. bart Says:

  Hallo, Een goed produkt heb ik momenteel nog niet gevonden mocht je een idee hebben laat het mee weten. Beschik wel over de nodige kennis om alles op te zetten. In afwachting van mijn produkt stel ik mij ter beschikking om jullie te helpen bij eventuele problemen. groeten vanhoorenbart(at)freegates.be

 3. Jasper Says:

  Hoi Casper,

  Ik ben bij je info-avond in Eindhoven geweest. Een heel leerzaam verhaal dat op een eenvoudige manier wordt verteld. Ik ben er erg door geïnspireerd.
  Het mooiste moment voor mezelf van die avond vond ik het moment toen je uitlegde waarom je de diverse marketing-technieken op een bepaalde manier moet inzetten. Dus de volgorde van SEA, SEO en pas veel later social media. Heel verhelderend!
  Ik gaf op de avond al aan dat ik alle informatie van veel verschillende internet-sites allemaal erg verwarrend vind: wat is belangrijk en waar begin je nou eigenlijk?? En zolnag je twijfelt begin je dus gewoon niet. Dat blijkt wel. Maar zo’n avond als in Eindhoven motiveert en relativeert: kwestie van gewoon D.O.E.N. !!

 4. Rein Says:

  ik ben bij de info avond in zwolle geweest . suppper veel informatie gekregen en vooral motivatie , ook de uitleg van Casper was ruim voldoende . met de kennis die ik van Casper GEKREGEN heb kan ik ,en ga ik weer vooruit , de actieplan die ik GEKREGEN heb staat bij mijn pc en motiveert me .
  dit was iets wat bij mij al 5 jaar ontbreekt .en zal zekker als ik meer informatie nodig heb bij casper aankloppen .

  ook krijgt mijn eigen plan een nieuwe insteek waardoor mijn monymachiene gaat draaien ik ben daar overtuigt van

  BEDANKT CASPER,

 5. Saskia Says:

  Hey Casper & Team,

  Ik ben blij dat ik donderdag in zwolle was en daarna in de Witte Bergen, de energie die je uitstraalt werkt aanstekelijk, maar daarna komt het DOEN. Actie wordt Beloont. Ik heb dit al zo vaak gehoord en weet het ook wel, maar dan komen de vragen hoe dan en wat doe ik eerst en vervolgens kom je nergens. Ik heb net de globale eerste ronde van alle dvd’s in de omm-kit afgerond en weet maandag precies waarmee ik ga beginnen en wat ik ga doen.

  Casper bedankt voor je inspiratie en kennis, maar vooral voor het duidelijke stappenplan, ik ga eindelijk DOEN!!!!

  Groeten Saskia

 6. John Says:

  Hoy Casper & Team…

  Gisteren jouw uitzending bij “Koppen” gezien.. Cool.. Misschien beginnen die gasten toch nog voor zichzelf.. :) De presentatie in Antwerpen was leuk, Goede betrouwbare info waar men iets mee “kan”.. was daar als voorbereiding op het “Internet Marketing Seminar” van 23 oktober in De witte bergen… Echt een Top evenement.. Ik heb medelijden met degenen die niet geweest zijn :).. Bedankt!! Echt een aanrader voor eenieder die daar een volgend maal ook aan deel wil nemen. wat men krijgt?? Waardevolle informatie in een fantastische sfeer met een juiste dosis humor.. Vooral kennis en een gefocust doel…

  Groet en succes met de business.. John..

 7. Kevin Says:

  Hey Casper,

  Wat een shit zeg!
  Nee grapje natuurlijk! :°)
  Ik heb echt heel wat opgestoken daar in Antwerpen.
  Ik ben (was) nog niet helemaal vertrouwd met het hele gebeuren, maar, als een spons, heb ik alles opgenomen en even laten intrekken en ik moet zeggen: “Bedankt man!” Je hebt een wereld voor me geopend! Alles is mij nu veel duidelijker en ik ga hier zeker mee doorgaan.
  So c ya next time….
  Cheers,

 8. Dick Says:

  Ik was aanvankelijk sceptisch over de boodschap die Casper brengt Welnu die scepsis is verdwenen. Voor mij is het duidelijker geworden dat een online business en de ‘traditionele’ manier van zakendoen, twee verschillende werelden zijn. Casper spreekt de taal van beide en doet dat op een aanstekelijke manier. Bedankt Casper voor je inspiratie en inzicht !

 9. Waldo Says:

  Eindelijk was het zover, ik kon er bij zijn! In Eindhoven, het begon gelijk goed met een doeltreffende puzzel die eigenlijk goed samenvat wat de bedoeling is van het opstarten van een business! Positief denken, de mogelijkheden zien maar vooral beginnen, niet lullen maar doen!Met de juiste motivatie, en als je die niet al had dan kreeg je die wel van Casper, heb je een goede houvast om je dromen na te leven! Ik moet helaas afronden want ik wil verder met mijn online business! Casper bedankt! motiverend en doeltreffend!

  Groet Waldo

 10. Willy Says:

  Hallo Casper,

  Ik ben zowel in Eindhoven als in de Witte Bergen geweest, wat ik belangrijk vind is om een community te vormen met die mensen die hier serieus mee aan de slag gaan, dus wat ik belangrijk vond naast alle info die jij verstrekte was het feit dat ik kon netwerken, zodat ik als ik thuis weer achter de pc zit weet dat er nog anderen zijn die dit ook doen. Actie wordt beloond is ok, maar als we dit met z’n allen kunnen bereiken is dat nog leuker.

 11. vanhooren bart Says:

  Hallo Casper, Eerst had ik een grote twijfel om af te komen naar Antwerpen. Moest 1.15 uur rijden om jou te zien maar zoals je zelf
  steeds zegt ACTIE word beloond en dit was zeker de moeite waard. Mijn
  actie werd alvast beloond. Nu alvast actie steken in mijn online business is de boodschap en vooral niet lopen maar rustig de tijd nemen
  en alles stap voor stap doen. Net zoals jij het ons hebt uitgelegd en niet met alles en duizende dingen tegelijk bezig zijn waaruit je uiteindelijk niets mee uit haalt.De belgen zijn nog steeds een beetje
  bang om te investeren in dergelijke business misschien is er mogelijkheid om eerst met enkele mensen samen een business op te richten en wanneer deze voldoende opleverd jou daarvoor terug te betalen. zou iedereen zijn vertrouwen wat meer bijbrengen en word zeker
  een positie boots voor ieders business. Alvast groeten

 12. Jan Says:

  Hi Casper ik vond het een heel leuke avond waar we weer heel veel hebben bijgeleerd en waar weer eens bevestigd werd dat wat we al van U geleerd hebben en toepassen de juiste weg naar succes is.
  Jan

 13. Babette Says:

  Beste Casper en overige lezers,

  Ik heb de informatieavond in Zwolle bijgewoond. Ik had al redelijke kennis van Internet Marketing maar noem mezelf absoluut geen expert. Casper is dat echter WEL, en dat heeft hij tijdens de informatieavond weer laten zien.

  Een inzicht dat bij mij die avond echt landde, is de oh zo “simpele” uitspraak: ACTIE WORDT BELOOND!

  Niet teveel denken, maar doen! Als je actie onderneemt dan kan je de resultaten meten en vervolgens pas je je acties daarop weer aan. Het resultaat voor mij is dat ik de afgelopen week: 7 e-mails heb gemaakt, het E-book definitief heb afgerond, bij Getresponse is de opt-in gemaakt, het rapport dat men krijgt bij het invullen van de Opt-in is klaar, Adwords campagnes is ingericht en zo kan ik door gaan! Dus nu nog de website klaarmaken en dan volgende week echt online (met Adwords aan).

  Bedankt voor de extra motivatie Casper! ACTIE WORDT BELOOND :)

  Groeten,

  Babette

 14. marco Says:

  dag beste mensen en collegas intermarketeers

  alle investeringen die ik bij Casper Camps heb gedaan hebben zich terugverdient.
  zo heb ik een keer een 1-op-1 sessie gedaan (consultancy van Casper van €600) en dat had ik binnen 2 weken terugverdient
  ook heb ik de OMM KIT aangeschaft, en deze binnen 2 maanden terugverdient.

  in mijn video zie je hoe ik de technieken van Casper heb ingezet om met mijn restaurant bovenaan bij Google te komen
  dit levert me veel leads op (zie mijn video onderaan met bewijs)
  dit vertaald zich in nieuwe klanten die via het internet bij mij terechtkomen
  ik heb er zelfs een tweede zaak door kunnen starten

  kijk maar naar mijn bewijzen hier het filmpje
  http://www.youtube.com/watch?v=sA1FBLbeBEM&feature=player_embedded


Leave a Reply